Agenda

Frank Bruijnis keert terug bij Hercules

21 maart 2022

Komend seizoen keert de 31 jarige Frank Bruijnis terug op het oude nest en wordt assistent trainer van de A- selectie van 3e divisionist Hercules. De huidige trainer van tweedeklasser S.O. Soest en in het bezit van het UEFA A trainersdiploma gaat komend seizoen Hoofdtrainer, René van der Kooij assisteren.

Frank Bruijnis heeft voorheen al jaren in de jeugdopleiding van Hercules gewerkt en is dus goed bekend met – en binnen de club. Bruijnis kiest nu voor deze stap in zijn nog prille trainers loopbaan om werkzaam te zijn binnen het topamateurvoetbal, meer ervaring op te doen om vandaar verder te groeien als trainer. “ Het werken in de top van het amateurvoetbal sluit beter aan bij mijn persoonlijke ambities als trainer zeker nu bij S.O. Soest – waar ik overigens met plezier werk – een ander koers met het selectievoetbal gaat varen” aldus Frank Bruijnis.

Hij volgt oud Hercules speler en de huidige assistent trainer, Kevin Ligtermoet op die binnenkort zijn UEFA A trainers licentie hoopt te behalen en volgend seizoen bij Delta Sports als hoofdtrainer aan de slag gaat.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down