Agenda

European Goalball Grand Prix Rostock

12 mei 2021

Wat een prachtig weekend! Hercules is afgelopen weekend met een seniorenteam en een U23-team naar Rostock afgereisd voor de allereerste European Grand Prix ooit, die georganiseerd werd door VBRS M-V e.V.. Daar wist het seniorenteam ondanks het gebrek aan training meteen de gouden beker mee naar huis te nemen, door in de finale met 8-3 van het Poolse Goalball Gdánsk te winnen! Bovendien ging Corné Speksnijder er met zowel de MvP- als de topscorersaward vandoor!
Hercules U23 verloor in de halve finale met 11-7 van het seniorenteam en mocht daardoor om de derde plaats spelen tegen de U23 van RGC Hansa. Daar wisten de jonkies na een 5-2-achterstand nog knap terug te komen tot een 6-5-voorsprong. Door twee snelle goals van Kilian Kollrep moesten zij echter toch hun meerdere erkennen in de Duitse jeugd. Geheel zonder prijzen bleef het team echter niet: Femke van den Born kreeg de titel van MvP onder de vrouwelijke spelers.
Wij willen graag VBRS M-V e.V. en de stad Rostock bedanken dat we ook in deze tijd onze mooie sport hebben mogen uitoefenen. Hopelijk snel weer!

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down