Zondag A – selectie en Onder-21 gaan weer trainen

Na de persconferentie van dinsdag 17 november jl.  is het duidelijk dat we terugkeren naar de situatie van 14 oktober; dus trainen in viertallen op 1,5 meter afstand voor de senioren.  

Hoewel de coronacijfers een daling laten zien is een definitief besluit over de hervatting van de competities door de KNVB ook nog ver weg.

De KNVB zal niet eerder dan december hierover een definitief besluit nemen.  

Toch hebben wij nu als ambitieuze 3e Divisie club een “routekaart” samengesteld waarbij wij ervan uit gaan dat de competitie eind januari, uiterlijk begin februari 2021 hervat dan wel in een aangepaste vorm van start zal gaan.

Dit uit een 7 weken opgebouwd voorbereidingstraject, dat dinsdag 1 december a.s. van start gaat, willen we zo goed mogelijk invullen en zal vooralsnog starten met het trainen in viertallen en op de 1,5 meter afstand.

Gaandeweg – althans zo is onze verwachting - kantelen we dan naar de normale gebruikelijke team trainingen.

Bovendien zijn er reeds een drietal oefenwedstrijden in januari gepland tegen respectievelijk Stedoco (UIT) , vv Eemdijk (Thuis) én Jong Sparta (UIT) om het wedstrijdritme weer zo snel mogelijk op te pakken. Vanzelfsprekend allemaal onder voorbehoud van de ontwikkelingen van de Corona maatregelen.

Bron: Hoofdtrainer René v/d Kooij en Cie. Topvoetbal

USV Hercules

De USV Hercules is één van de oudste clubs van Nederland. In 1882 opgericht is Hercules een gezonde en nog steeds groeiende sportvereniging met ca. 2600 leden waar tennis, voetbal (veld + zaal), badminton, goalbal en cricket de te beoefenen sporten zijn.

Informatie

KvK USV Hercules: 40477518

Adres:
Voorveldselaan 2
3573 PV, Utrecht

Telefoon:
030 2717091

Openingstijden park:
08:00 – 23:00
Copyright © 2021 USV Hercules
crossmenu
X