Openingstijden park: Maandag - Zondag: 8:00 - 23:00
Contactformulier
030 2717091

USV Hercules @Work

Heb jij de al ingeschreven bij USV Hercules @Work? Zo niet, schrijf je dan nu in.... Dit online platform helpt je in alle levensfasen aan een mogelijke nieuwe baan, stage of bijbaan. Schrijf je in via USV Hercules @Work  en vul je profiel & cv indien beschikbaar.

USV Hercules @Work is ons maatschappelijke online platform dat zich richt op werving en selectie. We verbinden leden van de vereniging met het bedrijfsleven en stellen werkgevers in staat om in contact te komen met talentvolle leden en die graag werkervaring op willen doen. Ga jij aan de slag via USV Hercules @Work dan betekent dit extra sponsorinkomsten voor onze vereniging.

Gezamenlijk zorgen we voor een maatschappelijk en duurzame samenwerking waar zowel lid, werkgever als vereniging beter van wordt!

ps. ook al ben je niet direct op zoek naar een baan of een stage, schrijf je alsnog in! Zo blijf je op de hoogte van al het mooie aanbod, steun je de vereniging en wie weet wat de toekomst je brengt!

USV Hercules

De USV Hercules is één van de oudste clubs van Nederland. In 1882 opgericht is Hercules een gezonde en nog steeds groeiende sportvereniging met ca. 2600 leden waar tennis, voetbal (veld + zaal), badminton, goalbal en cricket de te beoefenen sporten zijn.

Informatie

KvK USV Hercules: 40477518

Adres:
Voorveldselaan 2
3573 PV, Utrecht

Telefoon:
030 2717091

Openingstijden park:
08:00 – 23:00
Copyright © 2021 USV Hercules
crossmenuchevron-downarrow-rightchevron-left-circle
X