René van der Kooij geslaagd voor UEFA A Trainersdiploma

Hoofdtrainer van de Hercules zondag A -selectie,  René van der Kooij is gisteren geslaagd voor de trainerscursus van de Europese voetbalbond UEFA. Dat betekent dat René van der Kooij vanaf nu bevoegd is om hoofdtrainer te zijn tot en met het Topamateurvoetbal in de Tweede Divisie en Assistent-trainer in het Betaalde Voetbal.

"Na een bewogen jaar en de onvoorziene vertraging door de Corona malaise toch een heerlijke opsteker. Ik ben geslaagd voor UEFA A. Afsluitende training was prima, een heerlijk gevoel en kan mij nu nog meer op mijn hoofdtrainerschap bij Hercules concentreren!" Aldus René.

René van der Kooij is bezig aan zijn eerste jaar als Hoofdtrainer van de Hercules Zondag A-selectie. Toen de competitie in oktober werd stilgelegd stond hij met het team op de eerste plaats in de Derde Divisie zondag.

Hercules feliciteert René van harte met behalen van het vereiste trainersdiploma UEFA A en wenst hem alle succes toe in zijn trainersloopbaan.

Namens de Cie. Topvoetbal usv Hercules

USV Hercules

De USV Hercules is één van de oudste clubs van Nederland. In 1882 opgericht is Hercules een gezonde en nog steeds groeiende sportvereniging met ca. 2600 leden waar tennis, voetbal (veld + zaal), badminton, goalbal en cricket de te beoefenen sporten zijn.

Informatie

KvK USV Hercules: 40477518

Adres:
Voorveldselaan 2
3573 PV, Utrecht

Telefoon:
030 2717091

Openingstijden park:
08:00 – 23:00
Copyright © 2021 USV Hercules
crossmenu
X