Mitchell Zwart speelt ook komend seizoen voor Hercules

Mitchell Zwart speelt ook volgend seizoen voor Hercules. De 26-jarige centrale verdediger, die in de zomer overkwam van SO Soest, speelde weliswaar nog geen minuut in een officiële wedstrijd, maar beide partijen gaan graag met elkaar door.

"Ik heb vertrouwen in mijn kwaliteiten en weet dat ik er niet ver vanaf zit. Aan mij de taak om de trainer te overtuigen dat hij niet om mij heen kan", stelt Zwart. "Daarnaast heb ik het gewoon erg goed naar m'n zin bij deze vereniging. Het was dus een vrij eenvoudige keuze."

Trainer René van der Kooij, die de speler meenam van SO Soest, deelt dat gevoel. "Mitchell is echt een goede CV die even moest wennen maar die je steeds beter zag worden, er zit zoveel voetbal in hem naast zijn drive dan weet je dat het goed gaat komen."

Hercules verlengde al eerder de contracten met Fons Mulder, Nathan Bijl, Niek Hoogveld, Rogier Benschop en Steff van Rooijen. Ook de jeugdige talenten Lars Vermeulen, Mohammed Himich en Youssef el Bouaazati blijven de derde divisionist volgend seizoen trouw.

USV Hercules

De USV Hercules is één van de oudste clubs van Nederland. In 1882 opgericht is Hercules een gezonde en nog steeds groeiende sportvereniging met ca. 2600 leden waar tennis, voetbal (veld + zaal), badminton, goalbal en cricket de te beoefenen sporten zijn.

Informatie

KvK USV Hercules: 40477518

Adres:
Voorveldselaan 2
3573 PV, Utrecht

Telefoon:
030 2717091

Openingstijden park:
08:00 – 23:00
Copyright © 2021 USV Hercules
crossmenu
X