Jesse de Boer nieuwe hoofd jeugdopleiding bovenbouw bij USV Hercules 1882

USV Hercules is verheugd om te melden dat Jesse de Boer het nieuwe hoofd jeugdopleiding bovenbouw wordt. Jesse studeert part-time aan de Pabo, is trainer bij Hercules van de JO16-1 en actief als assistent van FC Utrecht O14-1. Hij zal vanaf de zomer de taken overnemen van Matthijs Blijham, die een mooie stap maakt naar de jeugdopleidingen van FC Twente en Heracles. Met Jesse wordt het beleid van de vereniging, dat steunt op de pijlers Plezier, Ontwikkeling, Prestaties verder doorgezet. Ook heeft hij zich bewezen in het innovatief opleiden van de jeugd door middel van impliciet leren gericht op het zelfregulerend vermogen van spelers en teams. Het is op dit vlak dat USV Hercules zich verder wil onderscheiden in de jeugdgopleiding.

Naast Jesse zal Robin van Alfen verantwoordelijk worden voor de coördinatie van de onderbouw, waar hij nu al actief is als hoofdtrainer.  

USV Hercules

De USV Hercules is één van de oudste clubs van Nederland. In 1882 opgericht is Hercules nu een gezonde en nog steeds groeiende sportvereniging met ca. 2500 leden waar tennis, voetbal (veld + zaal), badminton, goalbal en cricket de te beoefenen sporten zijn.

Informatie

KvK USV Hercules: 40477518

Adres:
Voorveldselaan 2
3573 PV, Utrecht

Telefoon:
030 2717091

Openingstijden park:
08:00 – 23:00

Snel navigeren

Lid worden
Contributieoverzicht
Vertrouwenspersoon
Contact

Statuten
Huishoudelijk reglement
Privacyverklaring
Copyright 2021
Website by Uiterwijk Media
crossmenuchevron-down-circle
X