Hercules sponsoren in het zonnetje gezet

2020 was een vreemd jaar voor velen van ons, ook voor onze trouwe sponsoren. De sponsorcommissie ging daarom eind december en begin januari op pad met bierpakketten (van Brouwerij De Leckere) om al onze sponsoren te bedanken voor hun steun ook in het door corona gedomineerde 2020. Tevens vertelden de sponsorcommissie leden bij de sponsoren graag de nieuwe plannen waar aan gewerkt wordt: O.a. de Hercules community, leuke sponsoractiviteiten voor als het weer mag en een blik op de toekomst van de sponsorcommissie.

Benieuwd naar welke sponsoren USV Hercules allemaal een warm hart toedragen? Kijk dan snel op https://www.usvhercules.nl/algemeen/sponsoren/ ! Heeft u ook interesse om binnen Hercules als sponsor actief te worden? Vraag naar de mogelijkheden via info.sponsoring@usvhercules.nl of bij een van de sponsorcommissie leden (Stephan Jansen, Stefan Pieters, Sydney Volten, Hans ten Zweege en Jasper Wilshaus)

USV Hercules

De USV Hercules is één van de oudste clubs van Nederland. In 1882 opgericht is Hercules nu een gezonde en nog steeds groeiende sportvereniging met ca. 2500 leden waar tennis, voetbal (veld + zaal), badminton, goalbal en cricket de te beoefenen sporten zijn.

Informatie

KvK USV Hercules: 40477518

Adres:
Voorveldselaan 2
3573 PV, Utrecht

Telefoon:
030 2717091

Openingstijden park:
08:00 – 23:00

Snel navigeren

Lid worden
Contributieoverzicht
Vertrouwenspersoon
Contact

Statuten
Huishoudelijk reglement
Privacyverklaring
Copyright 2021
Website by Uiterwijk Media
crossmenuchevron-down-circle
X