Openingstijden park: Maandag - Zondag: 8:00 - 23:00
Contactformulier
030 2717091

De nieuwe Corona maatregelen

Na de bekendmaking van nieuwe Corona maatregelen is duidelijk dat er binnen niet meer gesport mag worden, en senioren buiten alleen nog in groepjes van twee op 1,5m kunnen trainen. Dat roept bij ons ons als veldvoetbal bestuur gemengde gevoelens op. We zijn blij dat de jeugd t/m 17 jaar lekker door kan voetballen, ook al is het onderling en alleen buiten. We zijn blij dat we de kinderen met de Voetbaldagen en het Kersttoernooi, die allebei op de velden buiten zullen plaatsvinden, toch lekker kunnen laten bewegen in de vakantie. Geef je voor beide evenementen via Voetbaldagen en Kersttoernooi. De reguliere trainingen eindigen trouwens deze week. Als trainers willen doortrainen in de kerstvakantie kan dat; geef dat wel even door aan Matthijs Blijham. De jeugdtrainingen beginnen weer in de week van 11 januari.

En we zijn teleurgesteld dat de senioren nog steeds niet in teamverband kunnen trainen; we doen het immers zo graag, en het is gezond natuurlijk. Daarom blijven we de mogelijkheid bieden aan de senioren om te blijven trainen, ook al kan dat alleen in koppels van twee. En bekijken we of we onze seniorleden na de winterstop een circuittraining in koppels van twee kunnen aanbieden, en of daar animo voor is. Daarnaast is er natuurlijk de mogelijkheid voor onze leden om goedkoop een tennisbaan te reserveren, ook al mag er alleen gesingeld worden. We blijven de ruimte die er is, binnen de regels, benutten om jullie de mogelijkheid bieden om te blijven bewegen. Heb je zelf ideeen, kaat het ons vooral weten; is het binnen de regels, dan maken we het mogelijk.

USV Hercules

De USV Hercules is één van de oudste clubs van Nederland. In 1882 opgericht is Hercules een gezonde en nog steeds groeiende sportvereniging met ca. 2600 leden waar tennis, voetbal (veld + zaal), badminton, goalbal en cricket de te beoefenen sporten zijn.

Informatie

KvK USV Hercules: 40477518

Adres:
Voorveldselaan 2
3573 PV, Utrecht

Telefoon:
030 2717091

Openingstijden park:
08:00 – 23:00
Copyright © 2021 USV Hercules
crossmenuchevron-downarrow-rightchevron-left-circle
X