Openingstijden park: Maandag - Zondag: 8:00 - 23:00
Contactformulier
030 2717091

Collega’s gezocht

Het was een jaar met vele maatregelen, maar nu de zomer zijn intrede heeft gedaan zijn ook de versoepelingen omtrent de horeca eindelijk zichtbaar. De terrassen lopen weer vol, waarbij gasten gezelschap en verteringen zoeken. Zeker ook op het terras van USV Hercules. Daarvoor heeft Chez Fred ook voldoende medewerkers nodig om dit allemaal te kunnen faciliteren. Paviljoen Chez Fred heeft om het horecateam te versterken daarom de volgende vacatures:

  • Wij zoeken een medewerker(ster) van 20+ jaar met enige ervaring voor een 30-35 urige werkweek
  • Wij zoeken 2 medewerker(ster)s voor ongeveer 10-15 uur per week. (vanaf 16 jaar). Horeca ervaring is niet belangrijk

Wat is Horecapaviljoen Chez Fred?

Chez Fred is een commercieel horecabedrijf dat nauw samenwerkt met de sportvereniging waarop het gehuisvest is: USV Hercules. USV Hercules (al bijna 140 jaar oud) is een sportclub met 6 verschillende sportafdelingen waar elke dag wat te beleven is, ook in onze horeca. Bijna 365 dagen per jaar zijn wij als horecapaviljoen geopend voor het verlenen van onze dienstverlening aan de leden van USV Hercules en haar bezoekers. Talloze sporten worden beoefend en minimaal net zoveel leuke momenten en evenementen daaromheen worden georganiseerd. Van kinderfeestjes voor 3 jarigen tot bedrijfsfeestjes en van kampioenschappen voor sportteams tot BBQ’s voor 500 personen. Alles kan voor ons horecateam en wij gaan gezamenlijk geen uitdaging uit de weg.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Gezelligheid (met de collega’s en bezoekers van Chez Fred)
  • Flexibiliteit
  • Ruimte voor initiatief binnen de horeca
  • Passend salaris o.b.v. de Horeca-cao
  • Doorgroeimogelijkheden binnen Chez Fred

Interesse en/of vragen?

Heb je interesse of vragen over de vacatures of ben je gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur dan een vrijblijvende email naar emiel@herculespaviljoen.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

USV Hercules

De USV Hercules is één van de oudste clubs van Nederland. In 1882 opgericht is Hercules een gezonde en nog steeds groeiende sportvereniging met ca. 2600 leden waar tennis, voetbal (veld + zaal), badminton, goalbal en cricket de te beoefenen sporten zijn.

Informatie

KvK USV Hercules: 40477518

Adres:
Voorveldselaan 2
3573 PV, Utrecht

Telefoon:
030 2717091

Openingstijden park:
08:00 – 23:00
Copyright © 2021 USV Hercules
crossmenuchevron-downarrow-rightchevron-left-circle
X