Cricket
Competitieprogramma
Trainingen
Senioren
Jeugd

Tennis Clubkampioenschappen 2022

29/03/2022

Na een jaar mét coronasluitingen en zónder clubkampioenschappen gaan we het in 2022 helemaal anders doen: twee keer clubkampioenschappen en géén coronasluitingen. Dat laatste hopen we dan vooral… Maar dit jaar dus weer tennis clubkampioenschappen, en omdat het een lustrumjaar is doen we dat in tweeën: een start van het tennisseizoen met de clubkampioenschappen dubbelspel en later in het jaar de clubkampioenschappen voor het enkelspel.

De Wedstrijd en Toernooi Commissie (WTCT) organiseert dit jaar de clubkampioenschappen voor senioren van 26 maart tot en met 3 april. De clubkampioenschappen voor dubbels zijn dus de feitelijk opening van het tennisseizoen. Ook dit jaar weer met een categorie 55+ voor senioren om in te spelen.

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen wordt er gespeeld in poules of afvalschema's. De WTCT deelt iedereen in ieder geval op zijn of haar eigen sterkte in. Het toernooi is daarmee leuk voor de gevorderden, maar zeker ook voor beginners om mee te doen. Je krijgt ruim de gelegenheid om tijdens het toernooi andere clubleden te ontmoeten. Dus ook voor onze nieuwe leden: kom lekker tennissen!

De kosten bedragen €5,00 p.p. per inschrijving dubbelspel. De organiserende WTCT verwacht van alle deelnemers dat zij het finaleweekend beschikbaar zijn. Je kunt je inschrijven met toernooi.nl: klik hier. De inschrijving sluit op 19 maart. En ook als je niet kunt meedoen, nodigt de WTCT je van harte uit om tijdens het toernooi een kijkje te komen nemen. 

Hopelijk tot snel op de baan,

de WTCT.

Inschrijven: https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=DED91A97-3978-47CA-83C0-112564248D3B

Copyright © 2021 USV Hercules
crossmenu
X