Toernooien

Hercules organiseert zelf geen open toernooien maar stimuleert wel deelname aan toernooien van andere verenigingen. Vooral aan het eind van het seizoen en rondom Pinksteren en Pasen worden er zeer veel toernooien georganiseerd. Om een jaar goed af te sluiten proberen we elk team op 2 toernooien mee te laten doen.
 
Klik hier voor het meest recente toernooi-overzicht
 
Hoe weet je welke toernooien er zijn:
Om te weten welke toernooien er zijn en welke teams kunnen inschrijven stelt de toernooi coördinator van Hercules elk jaar een overzicht op van de bekende toernooien. Op dat overzicht staat de meest relevante en actuele informatie over de toernooien en hierop wordt ook bijgehouden welke Hercules teams zijn ingeschreven.
 
We krijgen veel informatie over toernooien rechtstreeks via email van organiserende verenigingen, soms worden teams of trainers ook rechtstreeks benaderd. De coördinator stuurt het overzicht regelmatig via de letter-coördinatoren en de trainers naar de teams met de laatste actuele informatie over de toernooien en de inschrijvingen. De teamleider heeft dus alle informatie voor een team beschikbaar.
 
Hoe werkt het inschrijven:
Elk team is vrij om zelf in te schrijven op toernooien, Hercules zal dus niet centraal de aanmeldingen verzorgen voor de teams. We willen wel graag weten op welke toernooien is ingeschreven dus hou de toernooi coördinator op de hoogte van de aanmeldingen via een cc in de aanmelding naar toernooien.hercules@gmail.com.
 
In het overzicht vind je informatie over de toernooien en hoe aan te melden. Extra informatie zoals inschrijfformulier of uitnodiging is meestal ook te vinden op de website van de organiserende vereniging of eventueel na te vragen bij de toernooi coördinator via de teamleider.
 
Uiteraard is de toernooi coördinator ook het aanspreekpunt als er zaken niet duidelijk zijn over aanmeldprocedures of als je advies nodig hebt over toernooien en dergelijke.
 
Opgeven = meedoen:
Heel belangrijk, als je een team opgeeft voor toernooien moet je vanzelfsprekend ook meedoen. Afmelden levert problemen op voor de toernooi organisatie en Hercules wordt daar ook mee benadeeld. Vraag dus eerst of er voldoende spelers aanwezig kunnen zijn voordat je inschrijft.
 
Publicatie inschrijvingen:
Op de webite van Hercules worden alle inschrijvingen van teams gepubliceerd. Hiermee hebben we een zo volledig mogelijk beeld van de inschrijvingen en is het makkelijk na te kijken voor de teams.
 
Je kunt toernooi coördinator bereiken via het email adres toernooien.hercules@gmail.com of via de contactgegevens op de website via http://www.usvhercules.nl/voetbal_organisatie__centrale_functies.htm.