Technische staf, trainers 

Hercules heeft een groot aantal teams en daarmee veel trainers. Deze trainers worden weer aangestuurd door een hoofd jeugdopleidingen. Op deze pagina lees je waar het hoofd jeugdopleiding zich op richt en hoe u hem kunt bereiken.
 
Hierbij al een oproep. We hebben altijd behoefte aan trainers dan wel sportieve ouders met een klein beetje voetbalervaring! Het gaat niet om de hele middag, ook een deel van de middag en zelfs een uurtje hulp betekent al heel veel voor ons. Aarzel niet en meld u aan, via hjo.voetbal@usvhercules.nl.
 
Hoofd Jeugdopleidingen en Technisch Manager
Ons Hoofd Jeugdopleidingen (HJO) en sinds kort ook technisch manager is René van der Kooij, hjo.voetbal@usvhercules.nl. Hij houdt zich 26 uur per week bezig met het verder ontwikkelen en uitvoeren van het technisch jeugdbeleid. Wat betekent dat precies?

René is verantwoordelijk voor de begeleiding van de trainersstaf, de trainingen en de optimale ontwikkeling van de talenten van alle jeugdspelers en tegenwoordig ook voor de zondag en zaterdag senioren-selectie. Een hele mond vol en ambitieus, zeker als je deze taak in 26 uur moet volbrengen.
 
Eén van de eerste dingen die wij daarom hebben gedaan, is het oprichten van een technische staf, die René – en daar zijn we hen zeer dankbaar voor -  gaat ondersteunen in zijn veeleisende taak.
 
Als we het over trainersstaf hebben, waar hebben we het dan over?
* onze jeugdtrainers
* onze keeperstrainers
* onze TC
* Trias fysio
* Looptrainer.
 
Met het veldvoetbalbestuur is afgesproken dat René drie tot vier keer per week op de club is, in een wisselend schema. Hij zal in elk geval bijna altijd op zaterdag aanwezig zijn. De overgebleven tijd besteedt hij aan het bekijken van trainingen en overleg met trainers en technische commissie. Voor alle duidelijkheid: René is er voor alle trainers, zowel van hogere als lagere teams.
 
Technisch jeugd coördinator onderbouw
Omdat het takenpakket van René te groot werd nu ook de senioren selecties in zijn pakket zitten wordt René geholpen door Frank Bruijnis, frankbruijnis@hotmail.com. Frank geeft nu leiding aan de onderbouw, daarmee doelen we op de CL, de F en de E – jeugd. Frank zal dan ook op technisch vlak het 1e aanspreekpunt zijn.
 
Rol als Technisch Manager
Nu de club op zondag uitkomt op het allerhoogste amateurniveau, zowel zondag 1 als zondag 2 en de zaterdag 1 ook steeds sterker zal worden is het nog meer van belang dat we onze eigen spelers niet verwaarlozen. Dit zijn de taken van de technisch manager m.b.t. de senioren:
* Samenstelling staf
* Samenstelling selecties
* Bewaken lange termijn op technisch vlak
* Elftal onder 23 jaar
* Doorstroming vanuit de A – jeugd
* Kwaliteit van de staf

Verdere info rondom deze functie
De kans is groot dat u hem een keer langs of op het veld aantreft. Maar als u hem misloopt en toch graag wilt spreken, dan kunt u mailen naar hjo.voetbal@usvhercules.nl