Trainingsschema seizoen 19-20

Hallo leden,

Hopelijk genieten jullie allemaal op dit moment van een mooie zomer.

Wij zijn ondertussen druk met het organiseren van het volgend seizoen. Jasper Wilshaus en ik hebben met veel moeite weer een trainingsschema in elkaar gedraaid voor het komende seizoen. Zoals jullie kunnen begrijpen is een eerste versie helaas nooit definitief en hebben we her en der nog wel wat wijzigingen moeten doorvoeren. Ook op basis van jullie input, vragen, voorstellen hebben we sommige aanpassingen kunnen doorvoeren, daar zijn we blij mee.

We hopen jullie hierbij voldoende geïnformeerd te hebben. Mochten er toch nog vragen zijn dan kunnen jullie mailen naar hjo.voetbal@usvhercules.nl en senioren.voetbal@usvhercules.nl.

Matthijs Blijham & Jasper Wilshaus

Klik hier voor het trainingsschema 2020-2021. Let wel: dit gaat pas in na de zomervakantie!

Zelf training geven

Wij zoeken nog trainers, als u zelf training wilt geven, dan kunt u contact opnemen met de onderstaande personen. Oefenstof en maandelijkse ondersteuning worden vanuit Hercules aangeboden.

Vragen en opmerkingen

Verder kunt u ook voor vragen, opmerkingen met de onderstaande personen contact zoeken met:

 Senioren   Jasper Wilshaus jasperwilshaus95@gmail.com
 Onder 18 & 19  Jan Hemmink dj.hemmink@gmail.com
 Onder 16 &17  Marco Bosch marco.bosch@casema.nl
 Onder 13 -15  Aart Jan Snooy aartjansnooy@gmail.com
 Onder 8 - 12 en CL  Matthijs Blijham onderbouw.voetbal@usvhercules.nl 

Opmerkingen

De techniek training voor de onderbouw op vrijdag is per leeftijdscategorie. Deze vrijdag training is facultatief. Kik hier voor meer informatie.
Het doel is om zoveel mogelijk met eigen jeugdspelers (vanaf o16) en eigen senioren spelers de trainingen te verzorgen. Hiervoor kunt u ook  bovengenoemde contactpersonen benaderen.