Zaterdagafdeling

 
De Hercules zaterdagafdeling bestaat uit 9 teams.
Acht Teams nemen deel die aan de reguliere KNVB competities en er is één veteranenteam dat een alternatieve competitie speelt.
 
Zaterdag 1 is ons standaard zaterdag team. Naast gezelligheid staat prestatievoetbal hier voorop. Zaterdag 1 speelt derde klassse KNVB.
 

Zaterdag 1 maakt zich op voor cruciale fase

   
Het gaat momenteel erg lekker met de Zaterdag 1 selectie, de enthousiaste en gedreven groep jonge H

erculanen, die voor een groot deel al hun hele leven hier voetballen of door hun studie bij de club terecht kwamen.  Ze opereren in de schaduw van het vlaggenschip de Zondag 1 en doppen
veelal hun eigen boontjes met de steun van een groep trouwe zaterdag aanhangers. Dat maakt overigens hun fanatisme er niet minder op.
Het is spannend in hun poule waarin de Zaterdag 1 momenteel koploper is (met twee punten maar ook een wedstrijd meer dan sv Houten).  De komende weken worden beslissend voor het eindresultaat. Te beginnen met de lastige uitwedstrijd tegen EDO a.s. zaterdag (14.30u) en dan wedstrijd voor wedstrijd verder toewerken naar de absolute topper op 7 april, thuis tegen sv Houten (15.00u).
Daarbij is alle steun en support natuurlijk belangrijk en zeer welkom. Daarom hierbij de oproep om eens een kijkje te komen nemen en de boys aan te komen moedigen. Zodat ze door kunnen gaan met winnen en er nog vele van hun geduchte en oergezellige ‘derde helften’ in het paviljoen volgen.