Accommodatie

 
 1. Op de grasvelden mogen van de DMO/Gemeente uitsluitend wedstrijden gespeeld worden, geen trainingen.
 2. Voor de grasvelden. Tijdens de warming-up blijven de keepers en spelers uit het strafschopgebied en de warmloopoefeningen zo veel mogelijk BUITEN het speelveld plaatsvinden. Reservespelers die in de rust een balletje trappen, doen dit NIET in het strafschopgebied en/of bij het doel. Op andere delen van het veld is dit wel toegestaan.
 3. Van 15-6 t/m 1-8 wordt er geen door Hercules georganiseerde activiteit op velden gehouden. Eventuele oefenwedstrijden achter de bar te plannen.
 4. Op Voorwaarts hebben we vervangende velden. Sleutel onder overgave van borg af te halen en in te leveren achter de bar. (sleutel is ook Hercules toegang complex).
 5. Verplaatsbare doelen altijd terugzetten op de kunstgrasvelden.
 6. Vuil in de vuilcontainers!
 7. Het kunstgrasveld mag door jongens/meisjes uit de wijk gebruikt worden op die momenten dat Hercules op het KGV geen activiteit heeft.
 8. Fietsen netjes in de fietsenrekken. Het is absoluut verboden om met de fiets op het complex te komen.
 9. De deur naar de kleedkamers boven (aan de kant van de bestuurskamer) mag NIET op slot ivm brandveiligheid
 10. Na gebruik dient de kleedkamer veegschoon en leeg achtergelaten te worden. De teamleider of trainer ziet hierop toe. Dit zowel bij trainingen als bij wedstrijden.
 11. Geen waardevolle voorwerpen in de kleedkamer achterlaten op wedstrijddagen.
 12. Hercules is niet aansprakelijk voor vermissing of diefstal.
 13. Alcohol, glaswerk, roken en bal-oefeningen zijn in de kleedkamer niet toegestaan.
 14. Voetbalschoenen niet binnen maar buiten 'uitkloppen'
 15. De Bestuurskamer mag uitsluitend voor bestuurlijk/commissie overleg gebruikt worden. Het houden van wedstrijdbesprekingen is derhalve niet toegestaan. Dergelijke besprekingen dienen in de kleedkamer gehouden te worden.