De organisatie

De afdeling Veldvoetbal kent vele vrijwilligers en professionele krachten. Door op onderstaande links te klikken krijgt u contactinformatie van onze medewerkers. Wij verzoeken u bij voorkeur via e-mail contact op te nemen. Wilt u toch bellen, dan is de beste tijd om te bellen van 20:30 - 21:30 uur.
 
Het Veldvoetbalbestuur is verantwoordelijk voor het gehele veldvoetbal. Veel vrijwilligers werken binnen commissies in Hercules onder aansturing  en verantwoording van het Veldvoetbalbestuur.
 
Contactgegevens van een aantal centrale vrijwilligers is te vinden via centrale functies. De Coördinatoren doen de organisatie rond de zaterdag- en zondagsenioren en de jeugd. Trainers verzorgen de trainingen bij Hercules. En natuurlijk zijn er de Teamleiders van elk team (voor hun gegevens, zie de teamsites)
 
Ten behoeve van de Utrechtse samenwerking van sportverenigingen is er de VSU, Vereniging Sport Utrecht. Onze vereniging is één van de 33 Utrechtse voetbalverenigingen die samenwerken vanuit een convenant.
 
U kunt hier lezen waar Hercules de komende jaren aan werkt. 
 
Ook u kunt een steentje bijdragen. Wat er te doen is bij Hercules en wat u kunt bijdragen, leest u hier.