CHAMPIONS LEAGUE 2018 - 2019

De Champions League-competitie bij Hercules gaat weer beginnen!

Het doel van de CL is om kinderen te laten kennismaken met voetbal en er zal worden gespeeld met weinig regels. Meedoen belangrijker is dan winnen.

Trainingen

Start trainingen op woensdag 12 september 2018

•CL 1 (geboortejaar 2013) woensdag 14-15 uur veld 6
•CL 2 (geboortejaar 2012) woensdag 15-16 uur veld 7

De training is niet verplicht, maar natuurlijk wél leuk en leerzaam. De training staan onder leiding van Matthijs Blijham en zal ondersteund worden door aanwezige ouders.

We hebben begrepen dat er een aantal scholen is, die dit schooljaar werkt met een zgn. continue-rooster en de kinderen daardoor tot 14 uur school hebben.  Mocht je kind in de CL-1 spelen, en hierdoor in de knel komen met het op tijd op de training zijn, laat ons weten. In dat geval graag een mail met de naam van je kind, geboortedatum, naam van de school en de eindtijd van de school. Op basis van de reacties wordt er voor een oplossing gezorgd.

Wedstrijden

Start wedstrijden zondag 16 september 2018

De wedstrijden worden gespeeld op zondagochtend van 9.30 - 10.30 uur.

De wedstrijden zijn bij USV Hercules op veld 6.

http://www.usvhercules.nl/voetbal_accommodatie_en_faciliteiten__accommodatie_en_parkeren.htm

De kids worden ingedeeld in teams van 4 en 5 kinderen. Na een paar maanden volgt een nieuwe indeling.

De kids krijgen vanuit Hercules hun teamshirt in bruikleen. Dit shirt moet weer ingeleverd worden. Het verzoek is dus hierop zuinig te zijn.

De overige voetbalkleding (broekje, scheenbeschermers, schoenen, sokken) zijn ter vrije invulling. Er hoeft nog geen Hercules tenue te worden aangeschaft. Dat is pas aan de orde zodra de kids KNVB-competitie spelen (na afloop van de CL).


Informatieavond donderdag 13 september 2018

Donderdag 13 september 2018 september 2018 vindt er van 20.00-21.00 uur een informatieavond voor de ouders plaats in het Hercules-paviljoen. Daar wordt nadere informatie gegeven over USV Hercules, de invulling van de CL-competitie en de invulling van  de trainingen.
Ook wordt de teamindeling bekend gemaakt en speelshirts uitgedeeld.

Ook op zondagochtend 16 september vanaf 9.00 uur (direct voorafgaand aan de eerste wedstrijden) vindt er uitgifte van de shirts plaats.

Communicatie graag via: coordinator-CL.veldvoetbal@usvhercules.nl