Wereldgoal Roemer is voor JO19-6 niet genoeg

Datum: 03 november 2019
Wedstrijd: Hercules-Desto
Uitslag: 4-4
De spelers raakten er niet over uitgesproken. Ook JO19-6 is nu te zien op voetbal tv want ze speelden op veld 2 en daar staat de camera standaard opgesteld. Omdat er nog al wat TU mensen in het team zitten (Joris, Geert en Sjoerd) waren ze vooral geinteresseerd in de vertraging bij de beelden, want die lopen ongeveer 1 minuut achter op de gebeurtenissen op het veld.
 
Dus je kunt nu scoren en dan gauw even op je telefoon kijken hoe hij er in ging. De wedstrijden blijven ook staan en je kunt zelfs beelden selecteren dus voor de fanaten ga even kijken want de wedstrijd tussen onze JO19-6 en Desto JO19-3 was best de moeite waard. Een voortdurend wisselend scoreverloop met uiteindelijk een puntendeling met 4-4.
 
Een uitblinkende en scorende Ulas, fraaie schoten van Sjoerd, een fraaie treffer van Roscam, een scorende Ciz en natuurlijk de wereldgoal van Roemer en dat mag ook wel eens gemeld worden twee hele goede grensrechters. Van Hans Bosma wisten we dat wel maar ook aan de kant van Desto stond er een zeer sportieve en capabele grensrechter.
Ton van Rietbergen