JO19-5: Er zat meer in

Datum: 27 oktober 2019
Wedstrijd: Hercu-Delta
Uitslag: 2-2
Zaterdagmiddag,Zaterdagmiddag blijkt langzaam zaterdagavond te worden iets met boodschappen en een scheidsrechter de wedstrijd begint een half uur later.De eerste 10 minuten gaan gelijk op als Hercu daarna besluit het heft in handen te nemen.Naast mij op de bank zit Natan en hulde voor hem hij heeft zijn spelregelbewijs gehaald dit kwam vast doordat hij in 2002 iets heel erg lekker vond.

Verder met de wedstrijd Hercu laat een paar goede mogelijkheden onbenut en was er niet ooit een wijsheer die vertelde als ze er aan de ene kant niet ingaan dan......Zo geschiede een onoplettendheid van de achterhoede en denk zelfs van de normaal niet te kloppen keeper Niels en het staat 0-1.

Nog een handvol kansen worden niet benut.Een paar goede tips van Joost moet de jongens scherper aan de tweede helft doen laten beginnen.Hercu pakt de draad weer op er komt een bal van het middenveld. Robin bewust of niet laat de bal lopen voor Kamiel deze twijfelt geen moment als hij een op een met de keeper komt en rond bekwaam af 1-1.

Op dit moment speelt Hercu zijn beste voetbal als we zo blijven spelen gaan we ze zeker pakken. Op onverklaarbare wijze zakt Hercu ver terug en het voetbal wordt steeds minder en nu krijgt ook Delta een paar kansen.Maar wat zei de wijsheer ook alweer juist als hun ze niet maken moet je keihard toeslaan.

En Rodney al menig kansje om zeep geholpen doet nu wel waar hij voor staat hij ramt de 2-1 in de touwen.Wat een feest maar het gefeest duurd te lang bijna vanf de aftrap maakt Delta gelijk.Al met al een hele leuke pot om te kijken ik heb weer genoten van de mannen.

Eenmaal thuis gekomen na een wereldreis lees ik dat de scheids ook nog de winst aan Delta heeft gegeven, 2-3 nou dat is teveel van het goede want er had echt meer in gezeten.Daar kan geen 5 euro of hooivork iets aan veranderen.Mannen wat ik begrepen heb nu een week of 3 geen potje maar tot de volgende thuiswedstrijd.

Erik
Erik Vet