Ook JO19-6 van start.

Datum: 08 september 2019
Wedstrijd: Hercules - Kampong
Uitslag: 1-1
Na een valse start bij Jonathan dat zijn team op het laatste moment terugtrok, konden de mannen van Max Kaspers, dit maal vevangen door Oscar Custers, echt van start. De ploeg kent een nieuwe keeper Kees Patist en wat Syrische instroom in de vorm van Abdullah en Abdulrahman als ook wat nieuwe spelers uit andere teams zoals Yannick en Brian en Rajvin en Ulas teruggekeerd op het oude nest.
 
Ook bleek oud JO19-1 speler Joris Bosma in verband met studie een stapje terug te doen en hij groeide samen met de andere Joris Kokje uit tot de absolute uitblinkers. Tegenstander Kampong kende behalve een hele goede keeper ook een vooral fysiek sterk team. Er ontspon zich dan ook een aantrekkelijk duel waar wel bleek dat de verdedigers sterker waren dan de aanvallers.
 
De 0-0 russtand was dan ook geen verassing. Na rust ging er een tandje bij en het regende dan ook krampgevallen. Vooral bij aanvoerder Dalibor sloeg de kramp meedogenloos toe. Zelfs toen hij in de tweede helft ging keepen sloeg het krampmonster toe. Een zeldzame onachtzaamheid bij Teun zorgde er wel voor dat Kampong de leiding nam (0-1). Gelukkig zag Sjoerd op tijd de fel sprintende Feiko die na een rush een prachtige voorzet in huis had die door Rajvin handig werd afgerond en ja 1-1 was ook de terechte uitslag in deze sportieve wedstrijd, waar vooral ook het attente vlaggen van grens Hans Bosma opviel.
Ton van Rietbergen