JO19-4: van vakS naar buiten je vak

Datum: 24 november 2018
Wedstrijd: BFC JO19-2- HerculeJO19-4
Uitslag: 3-4
In de kou op naar Bussum waar vandaag de plaatselijke BFC op ons wacht. Vorige week hebben we ze al bekeken maar dat kan de prullenbak in vanwege blessures bij de tegenstander staan er wat mannen van de JO19-1 in en als we zien dat zij hoofdklasse spelen weten we dat we aan de bak moeten.

De wedstrijd begint. Hercu heeft een klein kwartier nodig om wakker te worden maar na een prima voorzet staat robin vrij voor de goede keeper en schiet de 0-1 binnen. dDn breekt de Hercu tijd aan en spelen we super goed als mijn twee invallers een prima 1-2 opzetten valt de 0-2.  We zitten prima in de wedstrijd als de grensrechter zich ineens met de man die wekelijks in vak-S te rotterdam te vinden is gaat bemoeien: hij moet maar in vak-S blijven maar vooral niet buiten zijn vak komen wat voor de coach is.

Als hij even later begint te vloeken en tieren komt de prima scheidsrechter even buurten en stelt onze Joost in het gelijk de man met muts of was hij nou muts moest eens even normaal gaan doen. en er werd weer verder gevoetbald.

De rust word gehaald met 0-2.

Na de rust nog maar eens een blik met andere spelers bij de tegenstander maar als ze voor de zoveelste keer mijn rots in de branding Niels op hun weg vinden doet de scheidsrechter zijn duit in het zakje,en besluit om maar eens een kado te geven we zitten per slot van rekening dicht bij Sinterklaas en zwarte veeg roet piet in iedergeval nog steeds Piet. Hij ziet een Pingel die verder niemand ziet, BFC word in de wedstrijd geholpen en de 1-2 is daar.
Dit is het moment dat BFC de betere word en niet snel daarna volgt dan ook de 2-2.

Bijna vanaf de aftrap gaan we weer voetballen we breken door en worden gevloerd op zo'n 20 meter van de goal.
Robin had in de eerste helft een vrije trap uit de bovenhoek geplukt zien worden, en mijn inval spits zag zijn vrije trap op de paal uiteenspatten. Deze keer weer Robin achter de bal en hij schiet hem werkelijk prachtig binnen 2-3.
 
Als even later Rodney de 2-4 maakt denk een ieder, dat is klaar maar nog een vreemde keuze van de goed gemutste man hij zag buitenspel hij wel verder weer niemand. Nog 10 minuten stand houden dus. 

Met nog 8 minuten te gaan maakte Rodney wel de 2-4 ook een prima goal.Vier minuten voor tijd komt de spanning weer terug 3-4.  Maar onze mannen spelen de wedstrijd prima uit en de belangrijke 3 punten gaan mee naar voordorp.

Een trotse Trainert eindigt deze week met UT deze was voor jou.
Erik.Vet