JO16-2 houdt het spannend

Datum: 30 oktober 2017
Wedstrijd: Hercules - Jonathan
Uitslag: 5 - 5
Eindelijk een wedstrijd van Hercules O16-2 kunnen bekijken.
De eerste helft speelde Hercules , met de wind in de rug, een sterke wedstrijd. De tegenstander kwam nauwelijks over de middellijn en de beste kansen waren voor Hercu.
De 1 - 0 kwam dan ook halverwege de eerste helft op het bord en dat was dik verdiend. Toen vlak voor rust de 2 - 0 werd gescoord leek het een gelopen wedstrijd te gaan worden, zeker gezien het overwicht van Hercules.
Ondergetekende moest daarna even naar veld 1 , waar de JO12-1 aan het spelen was én met een 4 - 2 overwinning van het veld stapte.
Terug gekomen bij de JO 16-2 bleek de wind uit de andere hoek te waaien en was de stand inmiddels gelijk: 2 - 2
Er ontspon zich een spannende strijd, waarin Hercules steeds op voorsprong kwam en de tegenstander vervolgens weer gelijk maakte.
De gelijkmakende 4 - 4 van Jonathan was trouwens een prachtgoal: vanaf rechts een afstandsschot, dat diagonaal in de verre hoek van de goal verdween, onhoudbaar voor onze keeper.
Met nog 2 minuten te gaan nam Hercules wéér een voorsprong, maar direct daarna was het alweer gelijk: 5 - 5
De slotminuut was hectisch; vanaf rechts werd op het geschoten en de keeper kon het schot nét even aantikken, de bal kwam voor de voeten van de Hercules , maar dat schot werd geblokt, waarna een derde kans voor Hercules jammerlijk geen succes bracht en de scheidsrechter affloot.
Vijf - vijf dus in een zeer spannende en leuke wedstrijd voor de spelers, leiding en toeschouwers.
opa Karel
opa Karel