Kosten lidmaatschap 2017

Inschrijfgeld
 
Nieuwe leden van de vereniging betalen éénmalig inschrijfgeld van € 43,-. Geldt niet voor winterleden,

Contributie per jaar
 
 Soort ContributieLesgeld
algemeen lidmaatschap  € 107,-nvt
juniorleden € 108,-€ 170,-
seniorleden € 233,-€ 235,-
winterleden € 105,-
€ 235,-
 ochtendleden  € 183,-  € 235,-

Het lidmaatschapsjaar loopt van 1 april tot 1 april.

Later in het jaar lid worden
Wie op of na 1 juli lid wordt, ontvangt 25% korting op de contributie voor de rest van het lidmaatschapsjaar.
Wie op of na 1 oktober lid wordt, krijgt 50% korting op de contributie voor de rest van het lidmaatschapsjaar.

Korting
Hercules is een omni-vereniging met afdelingen voor tennis, veldvoetbal, futsal, badminton, goalball en cricket. Het is dus heel goed mogelijk dat u aan meerdere sporten deelneemt. De vereniging wil dit graag stimuleren.
Bij meerdere sporten krijgen junioren € 38,- en senioren € 59,- korting.

Restitutie
Restitutie wordt alleen verleend in het geval blessures en ziektes (en dus niet voor zwangerschappen, vrijwillige verhuizing etc.), en is altijd ter beoordeling van het bestuur.
  • Opzeggen vóór 31 december: per 1 april geen lid meer van de tennisafdeling.
  • Opzeggen tussen 1 januari en 31 maart: restitutie van contributie onder aftrek van administratiekosten à € 35. Keuze tussen algemeen lidmaatschap of helemaal opzeggen. Bij algemeen lidmaatschap behoudt u uw rechten (bij een eventuele wachtlijst) en als u zich opnieuw aanmeldt bij een sportafdeling betaalt u geen administratiekosten.
  • Opzeggen tussen 1 april en 30 juni: restitutie van resp. 9/12, 8/12 of 7/12 van de contributie, onder aftrek van € 35 administratiekosten.
  • Opzeggen na 30 juni: geen restitutie.
Winterlidmaatschap
Het winterlidmaatschap is een doorlopend lidmaatschap. Iedere jaar wordt het lidmaatschap verlengd. Het lidmaatschap loopt van 1 oktober tot 1 april en je mag altijd van de banen gebruik maken. Wil je het lidmaatschap opzeggen dan kan dat door een e-mail te sturen naar: secretaris.tennis@usvhercules.nl.
 
Ochtendlidmaatschap
Het ochtendlidmaatschap is ook een doorlopend lidmaatschap, maar wel voor het hele jaar. Je mag als ochtendlid alleen van maandag t/m vrijdag en dan op de ochtenden tot 13.00 uur gebruik maken van de banen.