Kosten lidmaatschap


Klik hier voor het contirbutie overzicht
 
Het lidmaatschapsjaar loopt van 1 april tot 1 april.

Later in het jaar lid worden
Wie op of na 1 juli lid wordt, ontvangt 25% korting op de contributie voor de rest van het lidmaatschapsjaar.
Wie op of na 1 oktober lid wordt, krijgt 50% korting op de contributie voor de rest van het lidmaatschapsjaar.

Korting
Hercules is een omni-vereniging met afdelingen voor tennis, veldvoetbal, futsal, badminton, goalball en cricket. Het is dus heel goed mogelijk dat u aan meerdere sporten deelneemt. De vereniging wil dit graag stimuleren.

Restitutie
Restitutie wordt alleen verleend in het geval blessures en ziektes (en dus niet voor zwangerschappen, vrijwillige verhuizing etc.), en is altijd ter beoordeling van het bestuur.
  • Opzeggen vóór 31 december: per 1 april geen lid meer van de tennisafdeling.
  • Opzeggen tussen 1 januari en 31 maart: restitutie van contributie onder aftrek van administratiekosten à € 35. Keuze tussen algemeen lidmaatschap of helemaal opzeggen. Bij algemeen lidmaatschap behoudt u uw rechten (bij een eventuele wachtlijst) en als u zich opnieuw aanmeldt bij een sportafdeling betaalt u geen administratiekosten.
  • Opzeggen tussen 1 april en 30 juni: restitutie van resp. 9/12, 8/12 of 7/12 van de contributie, onder aftrek van € 35 administratiekosten.
  • Opzeggen na 30 juni: geen restitutie.
Winterlidmaatschap
Het winterlidmaatschap is een doorlopend lidmaatschap. Iedere jaar wordt het lidmaatschap verlengd. Het lidmaatschap loopt van 1 oktober tot 1 april en je mag altijd van de banen gebruik maken. Wil je het lidmaatschap opzeggen dan kan dat door een e-mail te sturen naar: secretaris.tennis@usvhercules.nl.
 
Ochtendlidmaatschap
Het ochtendlidmaatschap is ook een doorlopend lidmaatschap, maar wel voor het hele jaar. Je mag als ochtendlid alleen van maandag t/m vrijdag en dan op de ochtenden tot 13.00 uur gebruik maken van de banen.