Aanmelden
Voor lidmaatschap kunt u zich aanmelden via het inschrijfformulier. Jeugdleden melden zich daarbij meteen aan voor training.
Als er een wachtlijst is, wordt u door de ledenadministratie op de wachtlijst geplaatst. Zodra er plek is, krijgt u daarvan bericht.

Uw aanmelding wordt verwerkt door de ledenadministratie. U ontvangt binnen drie weken een acceptgiro. Na betaling ontvangt u bericht dat u uw spelerspas kunt afhalen aan de bar van het paviljoen. Zonder pas mag u niet spelen!

Aan het begin van het jaar worden alle acceptgiro's verstuurd met de contributie voor het nieuwe seizoen dat op 1 april ingaat.

Wie zijn contributie heeft betaald, is lid van de tennisafdeling en daarmee ook van de KNLTB (Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond). Winterleden krijgen een aparte pas en worden geen lid van de KNLTB.

Opzeggen
Het lidmaatschap wordt elk jaar automatisch verlengd. Indien u zich wilt afmelden voor het komende seizoen, dan moet u dat vóór het einde van het jaar (31 december) schriftelijk melden aan de ledenadministratie. Als u ná 31 december opzegt, worden er kosten aan u doorberekend.
Voor restitutie bij tussentijdse afmelding, zie: kosten.