Familietoernooi 2018


 

HET FAMILIETOERNOOI ZIT HELEMAAL VOL. JE KUNT JE DUS HELAAS NIET MEER AANMELDEN. VOLGEND JAAR ORGANISEREN WE WEER EEN FAMILIETOERNOOI. 

Op zondag 9 december 2018 vindt het jaarlijkse Hercules familie dubbeltoernooi plaats. Ieder jeugdlid, van elke speelsterkte, mag meedoen met een familielid die geen lid hoeft te zijn van Hercules (mag natuurlijk wel). Als dubbel-duo speel je dan een aantal wedstrijdjes, waarbij we proberen het zo goed mogelijk op sterkte in te delen (rood, oranje, groen en geel). Het is dus ook niet erg als je nog nooit een toernooi hebt gespeeld, of als je partner nog nooit getennist heeft. Het gaat bij dit toernooi niet om het winnen, maar om het spelen van een paar leuke wedstrijden met iemand waar je normaal gesproken niet (vaak) mee tennist.

Dus vraag je vader, moeder, opa, oma, broer, zus, oom, tante, neef of nicht. Alle combinaties zijn mogelijk!

Aanwezig: 13.45 uur.

Aanvang wedstrijden: 14.00 uur.

Einde: 17.00 uur.
 
Als je mee wilt doen, inschrijven kan t/m zaterdag 1 december. Eén inschrijving per paar is voldoende. We vragen per paar een bijdrage van € 2,- zodat we jullie net wat meer in de watten kunnen leggen. Graag contant betalen op de toernooidag.

Wacht niet te lang, want vol is vol!

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met de Jeugdcommissie Tennis