Familietoernooi 2017

Update zaterdag 9 december 16.00 uur:

Gezien de staat van de tennisbanen vandaag en de weersvoorspellingen voor morgen hebben we tot onze spijt moeten besluiten om het Familietoernooi van morgen af te lassen

Super jammer, maar het is helaas niet anders. We danken iedereen voor de enthousiaste aanmeldingen en hopen jullie volgend jaar of bij een ander toernooi weer te mogen begroeten! 

Update 6 december 11.00 uur: We zitten helemaal vol!

Wat een hoop enthousiasme om mee te doen! Dit betekent dus wel dat je je helaas niet meer kunt inschrijven. Geen nood, volgend jaar is er weer een Familietoernooi!

Op zondag 10 december 2017 vindt het jaarlijkse Hercules familie dubbeltoernooi plaats. Ieder jeugdlid, van elke speelsterkte, mag meedoen met een familielid die geen lid hoeft te zijn van Hercules (mag natuurlijk wel). Als dubbel-duo speel je dan een aantal wedstrijdjes, waarbij we proberen het zo goed mogelijk op sterkte in te delen (rood, oranje, groen en geel). Het is dus ook niet erg als je nog nooit een toernooi hebt gespeeld, of als je partner nog nooit getennist heeft. Het gaat bij dit toernooi niet om het winnen, maar om het spelen van een paar leuke wedstrijden met iemand waar je normaal gesproken niet (vaak) mee tennist.
 
Dus vraag je vader, moeder, opa, oma, broer, zus, oom, tante, neef of nicht. Alle combinaties zijn mogelijk!

Aanwezig: 13.45 uur.

Aanvang wedstrijden: 14.00 uur.

Einde: 17.00 uur.
 
Als je mee wilt doen, inschrijven kan t/m donderdag 7 december via het inschrijfformulier. Eén inschrijving per paar is voldoende.

Wacht niet te lang, want vol is vol!

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met de Jeugdcommissie Tennis