Jeugd Clubkampioenschappen


 

Een keer per jaar organiseren wij de Jeugd Clubkampioenschappen. Een week bol van tenniswedstrijden en activiteiten voor alle tennissers die met een oranje, groene of gele (gewone) bal les hebben. Wie worden er dit jaar de nieuwe clubkampioenen? Misschien jij wel?!

Voor tennissers die nog niet zo lang tennissen en les hebben met de rode bal organiseren we op woensdag een aparte tennismiddag. Inschrijven hiervoor kan rechtstreeks bij de trainer.

Dit jaar zijn de Clubkampioenschappen van zaterdag 6 tot en met zondag 14 juli 2019.

Je kunt je inschrijven voor de singel, dubbel en/of mixed dubbel en daarbij ook aangeven wanneer je verhinderd bent zodat wij daar rekening mee kunnen houden bij het plannen van je wedstrijden. In het finaleweekend van 13 en 14 juli moet je beide dagen beschikbaar zijn.

Er is geen tennisles in die week dus daar hoef je geen rekening mee te houden bij het opgeven van je beschikbaarheid.

Op het moment dat de inschrijving is geopend komt hier een link naar Toernooi.nl zodat je je kunt inschrijven.

Wij vragen een bijdrage van € 5,- per persoon, ongeacht het aantal onderdelen waaraan je mee doet. Zo kunnen we er weer een leuk, aangekleed toernooi van maken. Deelname aan de tennismiddag voor spelers met de rode bal is kosteloos.

Wij hopen, net als vorig jaar, op veel animo zodat we er weer een sportieve tennisweek van kunnen maken!

Uiteraard zijn we bereikbaar voor vragen. Dit kan via 06-44194894 (Frank van der Storm, trainer) of 06-13382979 (Tyas van de Berg, trainer).

Sportieve groeten,

Jeugdcommissie Hercules Tennis

Frank, Tyas, Karin, Karianne, Anneloes, Hanneke en Eveline