Jeugd Clubkampioenschappen

De Jeugd Clubkampioenschappen 2016 staan weer voor de deur!

Ze vinden plaats van zaterdag 25 juni t/m zondag 3 juli. Je kunt je inschrijven voor de verschillende onderdelen via de link in deze mail en daarbij ook aangeven wanneer je verhinderd bent zodat we jouw wedstrijden daarom heen kunnen plannen. In het finaleweekend van 2 en 3 juli moet je beide dagen beschikbaar zijn.

De clubkampioenschappen zijn voor alle tennissers die met een oranje, groene of gele bal lessen. Voor tennissers die nog niet zo lang tennissen en met een rode bal les hebben, wordt op woensdag 29 juni een aparte tennismiddag georganiseerd. Hiervoor ontvangen jullie een uitnodiging van je trainer. Jullie worden op je eigen niveau ingedeeld en het is altijd een hele gezellige middag!

Via onderstaande link kom je direct op de pagina waar je je kan inschrijven. In tegenstelling tot vorig jaar gaan de tennislessen niet door dus je hoeft hier geen rekening mee te houden bij het opgeven van je beschikbaarheid. Je kunt je inschrijven tot en met vrijdag 17 juni a.s.

Wij vragen dit jaar een bijdrage van € 5,- per persoon, ongeacht aan hoeveel onderdelen je mee wilt doen. We willen graag wat extra’s voor jullie doen om er een leuk, aangekleed toernooi van te kunnen maken. Deelname aan de tennismiddag op woensdag 29 juni is kosteloos.

Wij hopen, net als vorig jaar, op veel animo zodat we er weer een sportieve tennisweek van kunnen maken! Graag tot dan.

Uiteraard zijn we bereikbaar voor vragen. Dit kan via de mail of via 06-44 19 48 94 (Frank van der Storm, trainer).

Sportieve groeten,

Jeugdcommissie Hercules Tennis

Karin, Tyas, Frank, Peter, Karianne en Manon