In de Nieuwsbrief Tennis staat nieuws en informatie over komende activiteiten en onder meer baanbezetting. Blijf op de hoogte en abonneer je op de Nieuwsbrief Tennis door hier te klikken.

- Klik voor de Baanbezetting -

Het electronisch afhang bord is weer gerepareerd. Er kan dus weer normaal worden afgehangen.


Utrechtse Tennis Kampioenschappen

Binnenkort vinden de grootste gemeentelijke tenniskampioenschappen van Nederland plaats in Utrecht! We organiseren samen met de andere tennisverenigingen in Utrecht de Utrechtse Tenniskampioenschappen. De UTK vinden plaats van 12 tot en met 20 maart 2016 en er zal op 15 parken gespeeld worden die week.Op ons park zullen de 55+ wedstrijden gespeeld worden.

Het toernooi is er voor iedereen (jeugd, senioren en veteranen) en op ieder niveau tot en met 8. Het is een actueel ratingtoernooi. Er worden singles, dubbels en mix gespeeld. Inschrijven kan vanaf begin januari tot en met 25 februari 2016.

 Dus heb jij altijd al kampioen willen worden van heel Utrecht? Geef je dan snel op via www.utk.nu.

 

Wintercompetitie 2015-2016

De wintercompetitie is in volle gang. Slechts één wedstrijd is tot nu toe verzet, dit mede dankzij het warme weer en het geweldige enthousiasme van de deelnemers. Jullie kunnen resultaten en andere zaken bekijken via de volgende links.


Hercules tenniskleding
 
Het is weer mogelijk speciale Hercules tenniskleding te bestellen. 
 

Tennislessen
 
Cyclus B is nog maar net begonnen maar het is nog mogelijk je in te schrijven.
 
Tenniskids World Tour even pauze
 
Op 1 november is weer de laatste World Tour Tenniskids van dit jaar gespeeld. Het was weer een geslaagde dag. Niet alleen omdat de zon heerlijk scheen maar de kinderen genoten enorm. Medio maart 2016 start de World Tour weer.


 

 
 
 


Nieuws

 

Eerstkomende evenementen

Twitter