In de Nieuwsbrief Tennis staat nieuws en informatie over komende activiteiten en onder meer baanbezetting. Blijf op de hoogte en abonneer je op de Nieuwsbrief Tennis door hier te klikken.

Openingstijden paviljoen 

-

Inschrijven tennislessen nieuwe stijl.

De nieuwe tennisles cyclus is inmiddels begonnen. Via onderstaande link kan je je inschrijven. We gebruiken vanaf nu een ander systeem van inschrijven. Dit systeem werkt niet alleen veel efficiënter voor de administratie maar ook kunnen de trainers veel beter met de leerlingen communiceren. Iedereen dus junioren en senioren moeten zich altijd aanmelden om in aanmerking te komen voor les. Een andere methode is er niet. De aanmelding procedure spreekt denken we voor zich.

Aanmelden tennislessen

Senioren mixed invitatie toernooi 2015

Op zaterdag 13 juni zal het altijd gezellige mixed invitatie toernooi plaatsvinden. Je kunt uitsluitend meedoen met iemand van het andere geslacht, die géén lid is van de afdeling tennis van Hercules. Alle deelnemers worden verwacht om 11:30 uur aanwezig te zijn. Het toernooi eindigt ongeveer om 17:00 uur. En...weer of geen weer, het toernooi gaat altijd door! Aansluitend een gezellige borrel met muziek en eten. De totale kosten inclusief koffie en eten bedragen € 12,50 per persoon. Je kunt inschrijven tot en met zondag 7 juni

 Hier inschrijven!

Voorjaarscompetitie 2015

Inmiddels is de voorjaarscompetitie gestart. Op vrijdagavond, zaterdag en zondag wordt er gespeel door de senioren en de oudere jeugd. Op woensdagmiddag wordt de groene competitie (jongere jeugd) gespeeld.
 
Tenniskids 7 juni 2015 World Tour Parijs
 
Zondag 7 juni 2015 is er weer de eerstvolgende World Tour! De thuiswedstrijden beginnen om 09.00 uur