In de Nieuwsbrief Tennis staat nieuws en informatie over komende activiteiten en onder meer baanbezetting. Blijf op de hoogte en abonneer je op de Nieuwsbrief Tennis door hier te klikken.

Oproep van de Hercules Open Toernooi commissie
 Dit jaar wordt het Hercules Open gespeel van 6 t/m 14 september. Helaas heeft de vorige OT commissie van vorig jaar besloten om niet meer verder te gaan. Dit om vooral persoonlijke redenen niet uit onvrede of iets dergelijks. Gelukkig hebben Eefje Fransen en Hugo de Kruijff besloten de kar weer te trekken, maar dat kunnen ze niet alleen. De OT commissie is dan ook op zoek naar mensen, die volgend jaar in de commissie zouden willen plaatsnemen. Je hebt dit jaar dan al de kans om wat ervaring op te doen. Lees hier verder, ook hoe je je kunt aanmelden.
 
 
Hercules Clubkampioenschappen 2014
 Dit jaar wordt de Hercules Clubkampioenschappen gehouden van vrijdag 22 Augustus tot
en met  zondag 31 Augustus. Op Zondag 31 Augustus worden de finales gespeeld.
 Je kunt je inschrijven op categorie 3,4,5,6,7,8,9.
Klik HIER om in te schrijven


 Open 55+ Hercules Toernooi
 28,29 Augustus en van 1 t/m 5 september 2014
Klik  hier om in te schrijven

 Worldtour tenniskids zondag 3 augustus
 
Zondag 3 augustus wordt er weer gespeel door de oranje kids in het kader van de Worldtour competitie. Er wordt alleen in de categorie oranje gespeel en afhankelijk van het aantal deelnemers worden er 2-4 banen gebruikt. Aanvang: 09.00  einde: 11.30 uur.
 

 

Tennis Pasjes

Er liggen nog veel pasjes achter de bar. Niet alleen junioren maar ook senioren pasjes.

Let op vanaf 1 mei kan je niet meer afhangen met je pas van 2013.

 
 


Tennisles cyclus A
De lessen zijn inmiddels begonnen. Wil je toch lessen, vraag dan bij een van de trainers of er ergens nog een gaatje is.