- Nieuwsbrief -
- Vraag & Aanbod -

In de Nieuwsbrief Tennis staat nieuws en informatie over komende activiteiten en onder meer baanbezetting. Blijf op de hoogte en abonneer je op de Nieuwsbrief Tennis door hier te klikken.

 Voorjaarscompetitie 2014
Voor velen onder ons kon het niet eerder beginnen, maar voor de niet competitie spelers is het even opletten wanneer je naar de banen gaat. Van april tot begin juni zijn de banen bezet op: woensdagmiddag, vrijdagavond, zaterdagmiddag en zondag overdag


Tennis Pasjes Distributie niet geheel vlekkeloos

Het uitleveren van de tennis pasjes vanuit de KNLTB is niet geheel vlekkeloos verlopen. Zo zijn een groot aantal pasjes niet geleverd omdat de foto niet zou voldoen. Dit is inmiddels hersteld en de missende pasjes worden alsnog opgestuurd. Het kan dus voorkomen dat je pasje nog niet bij de bar op te halen is ook al heb je betaald. Tevens heeft de KNLTB links boven op het pasje een verkeerd plaatsnaam laten afdrukken. Daar staat nu Houten i.p.v Utrecht. In Houten is onze ledenadministratie gevestigd. Een beetje slordig, maar niet echt een reden om alles weer terug te sturen zijn wij van mening. De KNLTB heeft de geldigheid van de 2013 pasjes verlengd tot mei 2014 waardoor je tocht met je oude pas het afhangbord kunt gebruiken. Dit hebben wij ook gedaan voor het deur slot. Kortom: heel vervelend allemaal maar geduld is hier op zijn plaats en controleer regelmatig bij de bar of je pasje er al is.

 
 

Tennisles cyclus A
In april starten de lessen van cyclus A. Klik hier om je in te schrijven. Ook de jeugd moet zich weer (opnieuw) inschrijven.