In de Nieuwsbrief Tennis staat nieuws en informatie over komende activiteiten en onder meer baanbezetting. Blijf op de hoogte en abonneer je op de Nieuwsbrief Tennis door hier te klikken.

Hercules tenniskleding
 
Het is weer mogelijk speciale Hercules tenniskleding te bestellen. 
 
 

ALV afdeling tennis

 
De jaarlijkse algemene ledenvergadering staat weer gepland. Op 25 november 2016 zijn alle leden welkom. De vergadering start om 20.00 uur.  Klik hier voor de Agenda
 

Voorjaarscompetitie 2016

We zijn al weer even gestart met onze wintercompetitie maar ook de inschrijving voor de voorjaarscompetitie 2016 is hierbij weer geopend. Je kunt je inschrijven tot en met zondag 22 november.

Tennislessen
 
Cyclus B is nog maar net begonnen maar het is nog mogelijk je in te schrijven.

Meer info of aanmelden tennislessen

 

 Foto's

 

Wintercompetitie 2015-2016

Vanaf 3 oktober begint de wintercompetitie weer. Vele enthousiaste tennissers/sters hebben zich aangemeld. Een volle bak met 5 categorieën, met  7 teams per categorie. Waar totaal dus minimaal 140 leden aan mee doen. Er zijn ook nog een ruim aantal reserve spelers beschikbaar. Jullie kunnen dit allemaal bekijken via de volgende links
 

Tenniskids World Tour even pauze
 
Op 1 november is weer de laatste World Tour Tenniskids van dit jaar gespeeld. Het was weer een geslaagde dag. Niet alleen omdat de zon heerlijk scheen maar de kinderen genoten enorm. Medio maart 2016 start de World Tour weer.


 


Sinterklaastoernooi op dinsdag 1 december
 
 
 
 
Op dinsdag 1 december organiseert de 55+ commissie het bekende jaarlijkse Sinterklaastoernooi. Het toernooi begint om 10.00u en eindigt ongeveer om 15.00u. Tussen de middag kunt U genieten van een gratis lunch en ook nog eens van een gratis drankje. Het toernooi staat open voor alle senior tennis leden (dus 17+). Je kunt je mondeling opgeven bij Richard Smits of via Email. U dient om ongeveer 9.30u aanwezig te zijn ivm met indeling. 
 

 
Oliebollentoernooi op dinsdag 29 december
 
 
 
Op dinsdag 29 december organiseert de 55+ commissie het jaarlijkse Oliebollentoernooi. Alle senior leden zijn van harte welkom (17+). Gratis Oliebollen eten en lekker tennissen. We beginnen om 10.00 en het kan uitlopen tot een uur of 3. Wel aanwezig zijn om ongeveer 9.30. Je kan je opgeven bij Richard Smits of je stuurt hem een Email met naam  geslacht en telefoonnummer. Deelname aan het toernooi is gratis.
 


Nieuws

Eerstkomende evenementen

Twitter