In de Nieuwsbrief Tennis staat nieuws en informatie over komende activiteiten en onder meer baanbezetting. Blijf op de hoogte en abonneer je op de Nieuwsbrief Tennis door hier te klikken.

- Klik voor de Baanbezetting -

 Banenschema voorjaarscompetitie 

NIEUW - wedstrijd verslagen competitie Klik hier - NIEUW


 
 
 Toss avonden 2016, aanvang 20.00

 Er zijn dit jaar weer Toss avonden gepland. Alle tennisleden zijn van harte welkom. Je hoeft je niet op te geven, gewoon komen!

De avonden zijn di 5/4, do 21/4, di 10/5, do 26/5 ,di 14/6, do 30/6

 

Mixed invitatietoernooi 2016

Op zaterdag 18 juni zal het altijd gezellige mixed invitatie toernooi plaatsvinden. Op dit toernooi worden mixed partijen gespeeld met mixpartners die geen lid zijn van Hercules Tennis. We starten rond 12.00 uur en zullen rond 17.30 afsluiten met een drankje en prijsuitreiking. Na afloop is het ook mogelijk om gezamenlijk met elkaar te eten. De kosten voor het toernooi bedragen inclusief eten € 15,- p.p. en exclusief eten € 5,- p.p.

Klik hier om je in te schrijven (tot uiterlijk 15-6, 19.00 uur). Voorafgaand aan het toernooi ontvang je nog nadere informatie van ons.

 

Najaarscompetitie 2016

Het is nu mogelijk je in te schrijven voor de najaarscompetitie 2016. De mogelijkheden zijn uitgebreid maar het is zaak jouw team snel in te schrijven. Wegens uitbreiding van deze competitie is de TC op zoek naar 2 nieuwe commissie leden. Lees hier meer
 
 

Voorjaarscompetitie 2016

De voorjaarscompetitie is inmiddels gestart. Hieronder vind je een overzicht van de speeldata, een overzicht van de teamindeling en voor de thuis spelende teams het banen overzicht.
 
De teamcaptains hebben alle informatie. Of kijk zelf op:  http://www.knltb.nl/tennissers/competitie/uitslagen--standen/
Veel plezier en succes in het nieuwe competitieseizoen. 


 
Tennislessen

Meer info of aanmelden tennislessen

 

Tenniskids World Tour speeldata bekend
 
Zondag 24 april weer volgende World Tour dag. Voor de thuisspelers geldt in ieder geval dat de wedstrijd om 08.30 uur begint. Dit geldt ook voor de thuiswedstrijden op 05 juni.  Klik hier voor alle speeldata
  
 

 
 


Nieuws

 

Eerstkomende evenementen