In de Nieuwsbrief Tennis staat nieuws en informatie over komende activiteiten en onder meer baanbezetting. Blijf op de hoogte en abonneer je op de Nieuwsbrief Tennis door hier te klikken.

Op dit moment zijn alle banen normaal bespeelbaar.

 

Afsluiting Jubileum jaar en Clinic Sjeng Schalken

- 8 december 2016 -

Op 8 december is 35 jaar geleden de afdeling tennis opgericht. Op deze dag, maar dan in 2016, vieren we dit moment. Het begint om 18.00 uur met de clinic voor de jeugd, daarna zijn de volwassenen aan de beurt en vervolgens worden er een paar demo wedstrijden gespeeld met Sjeng, Pim, Christian en Abel. Ter afsluiting is er een borrel met hap.

Iedereen is dus van harte uitgenodigd om deel te nemen of om te komen kijken!

 

Sinterklaas Toernooi

Op dinsdag 6 december wordt het Sinterklaastoernooi gehouden. Het toernooi staat open voor alle senior leden (17+). Aanvangstijd 10.00 (9.30 aanwezig). Het toernooi eindigt omstreeks 15.30. Tussen de middag wordt er een lunch aangeboden + koffie + een gratis lot voor een mooie prijs. De kosten bedragen € 5. Speculaas wordt verstrekt door Emiel.

Je kunt je opgeven bij Richard Smits wil.richard@live.nl


Voorjaars competitie 2016-2017


Het is mogelijk je in te schrijven t/m 30 november voor de voorjaarscompetitie 2017. Er zijn wel wat veranderingen en andere competitievormen. Klik hier voor meer informatie of om je in te schrijven.

Winter Competitie 2016-2017

Inmiddels is de wintercompetitie weer begonnen.
De competitie is aan een aantal regels verbonden, zie het reglement.
Klik hier voor de
Teamindeling
wedstrijdschema
Uitslagen

 

 Tennislessen

Meer info of aanmelden tennislessen

 

Tenniskids World Tour
 
Voorlopig geen World Tour. We zien elkaar terug in 2017
 

Nieuws

 

Eerstkomende evenementen