In de Nieuwsbrief Tennis staat nieuws en informatie over komende activiteiten en onder meer baanbezetting. Blijf op de hoogte en abonneer je op de Nieuwsbrief Tennis door hier te klikken.

Baanbezetting
 Let op, de wintercompetitie is begonnen. De banen zijn dan bezet van 11.30 uur tot ongeveer 18.00 uur. Over het algemeen zijn er al wel banen vrij vanaf 16.30 uur. Verder zijn alle banen komende weken t/m 22 oktober ook op woensdag middag bezet (najaarscompetitie) van 13.30 tot 17.30 uur
 
Familie toernooi 2014
 Op zondag 9 november 2014 vindt het jaarlijkse Hercules familie dubbeltoernooi plaats. Ieder jeugdlid, van elke speelsterkte, mag meedoen. Je moet je dan wel inschrijven met een familielid. Inschrijven of meer weten klik hier.

 
Winterlid worden inschrijven is nog mogelijk
 Het winterlidmaatschap loop van 1 oktober 2014 tot 1 april 2015. Via deze link kan je je inschrijven. Was je vorig seizoen al winterlid, dan is inschrijven niet nodig. Je lidmaatschap is namelijk doorlopend, totdat je zelf opzegt.
 
Zondag 3 november World Tour tenniskids
Zondag 3 oktober spelen de tenniskids weer een World Tour. Deze keer alleen in de categorie Rood. Dit zijn de jongste kinderen die op een kwart baan spelen met zgn rode ballen. Alle spelers spelen tegen elkaar ongeacht van welke vereniging ze zijn. Een wedstrijd is gewonnen wie het eerst bij de 7 is. Overigens is winnen niet zo belangrijk het gaat om het plezier in het spel. Er worden twee banen gebruikt van 09.00 - 11.00 uur.


 
 Tennisles Cyclus B start in november
De tennislessen van cyclus B start begin november. Inschrijven kan a; wel.
 

Wintercompetitie  2014/2015

Wedstrijdschema