Mail naar redactie Afgelastingen Programma

Veldvoetbal

Voetballen hoe het jou uitkomt? Dat kan bij Hercules!

11.10.2017

Op maandagavond van 21.00 – 22.30 uur kun je deelnemen aan Kicks-training, en op vrijdagavond om 20.30 kun je een lekker potje 7-tegen-7 spelen op een half veld.

Op maandag 16 oktober starten we met Kicks-training om 21.00 uur. De training is voor iedereen  toegankelijk. Met goede ballen, hesjes en een lekker kunstgrasveld (dus geen afgelastingen) heb je 1,5 uur een pittige training onder leiding van een gediplomeerde trainer. Je kunt je per training aanmelden via www.playkicks.nl. Je maakt een account aan, en meld je aan voor de betreffende training van die week. Of van de volgende week, of niet. Je betaalt per training € 5,-, en bent niemand iets verplicht, behalve om je voetbalschoenen mee te nemen.

We organiseren de activiteiten samen met Kicks, een initiatief van de KNVB. Zij zijn niet commercieel en dragen een deel van de inkomsten af aan onze club. Alle (oud-)leden van onze club kunnen gratis aan een kicks-training meedoen. Gebruik daarvoor de actiecode ‘freekicks’ bij het aanmaken van een account.

Vanaf vrijdag 27 oktober om 20.30 starten we met een onderlinge 7-tegen-7 competitie op een half veld. Tot en met november kun je gratis meedoen en sfeerproeven. Daarna wordt je voor de rest van het seizoen "7-tegen-7-lid” bij Hercules tegen een speciaal tarief. Je kunt je aanmelden voor het eerste potje, op 27 oktober, door te reageren naar: secretaris.veldvoetbal@usvhercules.nlof voorzitter.veldvoetbal@usvhercules.nlAls je 27 oktober niet kunt, maar wel interesse hebt, laat ons dat dan ook weten. Er is al een aantal belangstellenden die staan te trappelen, dus sluit je aan!

Natuurlijk is er de mogelijkheid om naderhand in het paviljoen te genieten van een koel biertje, of iets anders om de hevige dorst te lessen.

Met vriendelijke groet,

Namens het veldvoetbalbestuur,

Frank Beemer, voorzitter en Hans ten Zweege, secretaris

Terug naar overzicht