Mail naar redactie Afgelastingen Programma

Veldvoetbal

USV Hercules Voetbalschool weer van start!

04.10.2017

We gaan van start met de najaarscursus. Deze najaarscursus start op vrijdag 29 september en zal bestaan uit 11 techniektrainingen. Tijdens de trainingen zal er aandacht worden besteed aan onder andere passen, aannemen, kappen, 1 tegen 1 en andere technische vaardigheden voor de optimale ontwikkeling van de speler. Alle trainingen staan onder leiding van gediplomeerde KNVB trainers.

Een clinic met spelers van ons 1e elftal krijg je er ook nog eens bij!

De laatste training zal niet gewoon zomaar een laatste training zijn. Deze laatste training zal 1 uur langer duren en zal een clinic zijn van / door diverse 1e elftal spelers! Daarnaast ontvang je een certificaat, maximaal 10 spelers in een groep en kwalitatief zeer goede trainingen!

USV Hercules & FC Utrecht

Deze samenwerking verloopt de laatste jaren zeer goed. Bij deze clinic zal dan ook FC Utrecht van de partij zijn met een aantal mensen en met promotiemateriaal!

Dus kun jij ook niet wachten om een nog betere speler te worden bij de leukste voetbalschool van de regio?! Meld je dan snel aan voor de techniektrainingen van de USV Hercules Voetbalschool!

De trainingen zullen plaatsvinden op de vrijdagmiddag tussen 16.00 en 18.00 uur op de volgende data:

Training 1: 29 september

Training 2: 6 oktober

Training 3: 13 oktober

Training 4: 27 oktober 

Training 5: 3 november 

Training 6: 10 november

Training 7: 17 november

Training 8: 24 november

Training 9: 1 december 

Training 10: 8 december

Training 11: 15 december 

De kosten van de najaarscursus zijn € 99,00 per persoon.

Aanbieding: Kom jij met vier spelers of meer uit één team? Dan ontvang je 10% korting per persoon! Let op: eerst zal het gehele deelnamebedrag moeten worden betaald en bij voldoende aanmeldingen uit één team wordt de korting voorafgaand aan de cursus gereduceerd.

Aanmelden kan via de website van All Sports Academy: http://www.allsportsacademy.nl/. Heb je nog vragen over de techniekcursus? Stuur dan gerust een mail naar: info@allsportsacademy.nl.

Hopelijk tot dan!

Terug naar overzicht