Algemeen

USV Hercules 135 jaar

21.03.2017

Klik hier voor de complete nieuwsbrief
 
Beste Herculanen,

In het weekend van 21, 22 en 23 april vieren we dat USV Hercules 135 jaar bestaat. De lustrumcommissie heeft hiervoor diverse activiteiten georganiseerd, waaronder een spetterende feestavond op zaterdag 22 april met livemuziek van coverband Nightwind!

Voordat de band los gaat zullen diverse Herculanen, bij voldoende inschrijvingen, strijden om de winst in HERCULES GOT TALENT.  Iedereen kan iets bijzonders maar durf je dit ook te laten zien? De uitdaging ligt er, wie gaat er voor goud? De titel zal je de komende 5 jaar, tot het volgende lustrum, met je meedragen!

Aanmelden kan aan de bar of via email: lustrum@usvhercules.nl

Zonder te veel in detail te treden, geven we hieronder alvast een voorproefje van de overige activiteiten. Noteer de data alvast in je agenda want de viering van 135 jaar Hercules wil je niet missen!

Vrijdag 21 april

De festiviteiten rond het Lustrum beginnen op vrijdag 21 april.

Dan gaat Hercules Forever op pad naar het Theehuis Rhijnauwen voor een pannenkoekenlunch. De wijze van vervoer is niet alledaags. De heenweg gaat per locomotieftram, de terugreis met een paardentram. Beiden zijn rolstoeltoegankelijk.

De reünie wordt georganiseerd door Hercules Forever. Om deze middag mee te beleven hoef je echter geen lid te zijn van Forever; alle Herculanen zijn van harte welkom!

Het programma kost voor Forever-leden €45, niet-Foreverleden betalen €53,50. Indien u meer informatie wilt, stuur dan een mail naar forever@usvhercules.nl

Tijdens de afsluitende borrel zullen diverse Herculanen gehuldigd worden. Degenen die 40, 50 of 60 jaar lid zijn zullen worden geëerd. Daarnaast huldigen we  dit jaar zelfs een Herculaan die 80 jaar lid is!!!!

Zaterdag 22 april

Op de zaterdag is er een regulier voetbalprogramma. Vanaf ongeveer 10.30 uur zullen de clowns Trekdrop & Smeerkaas rond het paviljoen een ieder proberen te vermaken.
Natuurlijk hoort daar limonade en wat lekkers te snacken bij. 

Zondag 23 april

Dit is de laatste dag van onze lustrumviering.

In de vroege middag is er voor de ABC-jeugd de kans elkaars kunde op de FIFA-Tournament game te testen.

Er zijn vele stations beschikbaar voor een heus FIFA toernooi. Dit toernooi staat gepland vanaf 13.00 uur. Voor de winnaars staat er een presentje klaar.

Eind van de middag zal er een voetbalwedstrijd gespeeld worden tussen oud spelers van Hercules en oud-spelers van Kampong. Kampong bestaat dit jaar 115 jaar, dus lijkt het een uitstekend idee om op deze manier de banden verder te versterken tussen beide clubs. Na afloop is er een muziekje, hapje en een borrel.

Wij hopen dat we jullie mogen begroeten tijdens de festiviteiten in dit lustrumweekend!

Heel graag tot ziens!

Namens de Lustrum commissie

Frans Herber, Jack Appel, Marco Verkroost, Wendy van Doorn, Hanneke Kardol, Harry Wijdeveld


Terug naar overzicht