Super Tof Tenniskamp voor de jeugd

25.06.2020

Samenwerking met Sportivun

Sportivun verzorgt het tenniskamp op onze tennisbanen en onze faciliteiten. Om onze naam van onze vereniging eer aan te doen, staat het tenniskamp in het teken van Griekse helden:

·Achilles – Achilles had 1 zwakke plek. Wat is jouw zwakke plek? En kun jij de zwakke plek van je tegenstander ontdekken?

·Atalanta – Was een hele snelle vrouw die alleen trouwde met een man als hij haar kon verslaan tijdens een hardloopwedstrijd. Dit lukte een man door een list te bedenken. Ben jij sneller of slimmer dan Atalanta?

·Hercules – Hercules, ook bekend als Herakles, stond bekend om zijn kracht. Hij moest als straf ooit twaalf loodzware opdrachten volbrengen, wat hem lukte. Jij zal ook twaalf opdrachten moeten volbrengen, alleen dan op tennisgebied! 

Tijdens het tenniskamp zullen er ook andere activiteiten, naast het trainen, georganiseerd worden. Het tenniskamp duurt drie dagen en is elke dag van 08:30-17:00, waarbij Sportivun alles verzorgd. Dat betekent een eigen bidon, lunch en (gezonde) tussendoortjes! 

Speciaal voor alle tennissers van USV Hercules: twintig euro korting!

Ben je lid van USV Hercules, dan ontvang je ook nog eens twintig euro korting op het tenniskamp. Gebruik de code ‘CLUB-20’ in het opmerkingenveld en krijg het kortingsbedrag teruggestort op je rekening! 

Meer info en inschrijving vind je op www.sportivun.nl/hercules

 

 Terug naar overzicht