Wintercompetitie 2020-2021

23.09.2020

Winter Competitie 2020-2021

Hallo Herculanen en Herculienen,

Zoals iedereen al weet begint de Wintercompetitie dit jaar wat later dan voorheen. Dit in verband met de verschoven voorjaarscompetitie naar het najaar. We beginnen dit jaar op zaterdag 7 november 2020 en eindigen eind maart 2021.

Voor degene waarvoor dit allemaal nog nieuw is:
De wintercompetitie speel je met een team van 2 dames en 2 heren. Je speelt een Dames dubbel, een Heren dubbel en 2 Gemengd dubbels. Je speelt normalite op zaterdag vanaf 10.30 of vanaf 14.00. Je team wordt naar sterkte ingedeeld. Poule A,B,C,D,E.  A is de sterkste poule, E is de poule voor beginners of mensen die niet zoveel spelen. Wij hanteren een promotie degradatie systeem, dat niet bindend is en afhangt van de inschrijvingen. De poules bestaan normalite uit 7 teams, afhankelijk van de aantal inschrijvingen. Dus je speelt 6 keer, ongeveer 1 keer per maand. Als een of meer teamleden niet kunnen mag je vervangers vragen, die ongeveer van de zelfde sterkte zijn. De Wintercompetitie wordt al jaren gespeeld en is nog steeds een succes, dus doe mee!

Inschrijven:
Schrijf je in via wtct.tennis@usvhercules.nl .  Vermeld als aanvoerder je naam en E-mail en telefoonnummer en sterkte, en van je teamleden de naam, e-mailadres en sterkte. E-mail adressen, telefoonnummers worden niet gepubliceerd. Je kan je ook solo inschrijven, we kunnen dan eventueel met andere solo inschrijvers een team vormen. Je kan je ook als invaller opgeven.
Via de clubapp kan je E-mail en telefoonnummer van spelers vinden. 
Wij hopen natuurlijk dat jullie allemaal weer van de partij zijn en vooral nieuwe deelnemers zijn van harte welkom.

Einddatum Inschrijving:
De inschrijfdatum eindigt op 25 oktober. Contactpersoon van de Wintercompetitie is
Ed van der Zalm

 

Roelanda, Marco en Ed

 

Namens de WTCT

Klik hier voor het reglement

 Terug naar overzicht