Mail naar redactie Afgelastingen Programma

Met korting naar FC Utrecht - Ajax

12.09.2012

Opnieuw worden leden van RAC-clubs in staat gesteld om tegen een gereduceerd bedrag kaartjes te kopen voor een wedstrijd van FC Utrecht, namelijk :
De bekerwedstrijd FC Utrecht – Ajax op woensdag 26-09-2012, aanvang 20.45 uur !!!

Jeugdkaartjes tot 18 jaar € 7,50. 18 jaar en ouder € 12,50.
Let op : van het bedrag van elke verkochte kaart is € 1,00 bestemd voor de kas van de RAC-club. Door een kaartje te kopen steunt men dus ook de eigen club !!!

Kaartjes kunnen via de mail rechtstreeks besteld worden bij Koos van Tamelen, op e-mailadres:
k.vantamelen@fcutrecht.nl. Vermeld hierbij ook de club namelijk USV Hercules.

Na bestelling van de kaartjes, worden deze kaartjes klaargelegd bij de afdeling ticketing (dat is op het stadion links van de hoofdingang).
Na contante betaling (pinnen mag ook) kunnen deze kaartjes worden opgehaald liefst van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren (10.00 -12.00 uur en 13.00 – 17.00 uur).
Op de wedstrijddag zelf kunnen de kaartjes ook worden opgehaald, maar dan zal het bij de afdeling ticketing drukker zijn i.v.m. andere mensen die ook hun kaartjes of seizoenkaart komen ophalen.

N.B. !!!
Tijdens een wedstrijd tegen Ajax is er altijd sprake van extra veiligheidsmaatregelen.
Op grond hiervan dient een ieder die toegangskaartjes voor deze wedstrijd wil bestellen zijn / haar NAW (Naam / Adres / Postcode / Woonplaats / Telefoonnummer) gegevens op te geven !!!Terug naar overzicht