Mail naar redactie Afgelastingen Programma

Hercules B1 maakt veel kilometers in het nieuwe seizoen

07.08.2012

Dankzij het succes van vorig seizoen, via de nacompetitie, komt Hercules in de nieuwe 4e divisie uit.
 
Daarin komen de gladiatoren van het nieuwe seizoen een aantal tegenstanders van formaat tegen. Iedereen kent natuurlijk SV Houten B1 of een De Meern B1. En natuurlijk de derby tegen stadsgenoot Kampong B1.
In deze competitie, welke plaats vindt in district West-2, zullen twee oude clubs tegen elkaar gaan spelen. Beide zijn goed voor het illustere getal van 263 jaar! Deze ontmoeting zal zijn tegen de Koninklijke HFC B1 te Haarlem.
 
Voor de spelers van de B1 zullen er daardoor genoeg mooie affiches op het programma staan.
 
Het nieuwe seizoen zal aanvangen op maandag 30 juli met de eerste training. Voor het eerst in de historie van Hercules zullen de spelers 3 keer in de week gaan trainen namelijk op maandag, dinsdag en donderdag onder leiding van de nieuwe trainer/coach Maykel Tak. Hij zal geassisteerd worden door Olaf Köpping, oud keeper van de A1. Teammanager’s zullen Ferry en Helen Hendriksen zijn.
 
De spelers zijn gretig en willen graag beginnen met het nieuwe seizoen. De tendens binnen de spelersgroep is dat zij graag voor een toppositie willen gaan sommige willen zelfs promoveren.
De trainer tempert de verwachtingen: “Een spelersgroep die graag om de prijzen wilt spelen is altijd goed alleen moet je waken voor té hoge verwachtingen. Kijkend naar de competitie komen wij een aantal zeer gerenommeerde clubs tegen waarbij wij op papier de mindere zullen zijn. De voorbereiding zal uitwijzen waar wij staan maar als wij eindigen tussen plaats 5 en 8 ben ik tevreden. Alles wat meer is zal een prestatie zijn van de spelersgroep.”
 
De voorbereiding is zo samengesteld, met behulp van het bekerprogramma, dat de spelers goed voor de dag kunnen komen. Er zijn wedstrijden tegen onder andere Argon B1, IJsselmeervogels B1 en Huizen B1.
 
Wij hopen dat jullie allemaal komen kijken bij onze wedstrijden en ons aanmoedigen naar onze overwinningen toe!
 
4e divisie B:
Alphense Boys B2 Alphen a/d Rijn
DSO B1 Zoetermeer
GDA B1 Loosduinen
Hercules B1 Utrecht
Houten B1 Houten
De Jodan Boys B1 Gouda
Kampong B1 Utrecht
Koninklijke HFC B1 Haarlem
FC Lisse B1 Lisse
De Meern B1 De Meern
RKAVV B1 Leidschendam
Roda’23 B1 Amstelveen
 
Voorbereiding:
11-8: Hercules B1 – Argon B1 12.00 uur Oefen
18-8: Hercules B1 – IJsselmeervogels B1 12:00 uur Beker
23-8: Huizen B1 – Hercules B1 Onbekend Beker
25-8: Hercules B1 – DOVO B1 12:00 uur Beker
28-8: Focus B1 – Hercules B1 20:00 uur Oefen
1-9: Begin competitie


Terug naar overzicht