Mail naar redactie Afgelastingen Programma

Samenwerking Hercules en All Sports Academy

26.03.2012

Hercules jeugdvoetbal start samenwerking met
All Sports Academy

De Hercules jeugdvoetballers trainen, spelen hun wekelijkse wedstrijden en aan het eind van het seizoen één of meerdere toernooien. Pupillen doen vaak nog mee aan evenementen als de penaltybokaal of het zaalvoetbaltoernooi dat de activiteitencommissie in de kerstvakantie organiseert.

Voor het ene kind is dit genoeg, voor het andere te weinig: die kunnen bij wijze van spreken wel de hele dag met voetbal bezig zijn en krijgen er nooit genoeg van.

Onze samenleving verandert snel: in veel gezinnen werken beide ouders, waardoor voor delen van de dag of vakanties oplossingen moeten worden gezocht om kinderen (liefst zinvol) op te vangen: opa’s en oma’s, zomerkampen, naschoolse opvang en studiebegeleiding worden ingeschakeld, de laatste twee ook in ons paviljoen. Hercules speelt in op deze maatschappelijke ontwikkelingen en streeft ernaar het centrum van de wijk te worden, waar kinderen zich thuis voelen en ouders het vertrouwen hebben dat hun kind goed begeleid wordt.

All Sports Academy (ASA), www.allsportsacademy.nl,  is een activiteit van ons hoofd jeugdopleiding René van der Kooij, die parttime bij Hercules in dienst is. ASA ontwikkelt voetbalprogramma’s voor de jeugd die iets extra’s wil: een extra techniektraining, zomerkamp, een vakantie voetbaldag, minitoernooi etcetera.

Het veldvoetbalbestuur van Hercules heeft besloten een samenwerking met ASA aan te gaan, om spelers en speelsters die meer willen dan Hercules kan bieden, de gelegenheid te geven op het aanbod van ASA in te schrijven. Hieraan zijn uiteraard kosten verbonden, die ouders rechtstreeks aan ASA betalen.

ASA start binnenkort met haar activiteiten. In bijgaande folder leest u daarover meer.

Wij wensen René veel succes met de start en verdere ontwikkeling van de voetbalacademie.

Veldvoetbalbestuur HerculesTerug naar overzicht