Mail naar redactie Afgelastingen Programma

Hercules huldigt herfstkampioenen

20.02.2012

E1 en E8 krijgen kampioensprijzen

Bij Hercules worden inmiddels zo veel prijzen gepakt dat er nu een speciale functionaris voor is aangesteld. Veronique Schutjens zorgt er voor dat elke kampioen krijgt waarop hij recht heeft. Op donderdag 16 februari waren het de E1 en de E8 die met bekers en medailles werden verblijd.
 
Onder de klanken van het onvermijdelijke ‘We are the Champions’ van Queen werden de prijzen in hoog tempo uitgereikt. De E8 moest immers onder leiding van de succescoaches Jean Politiek en Paul Brinkman snel door naar een speciale training omdat de E8 ook in de hogere (derde klasse) voor de prijzen gaat.
 

De E8 behaalde het kampioenschap in een nagespeelde wedstrijd die met 15-0 werd gewonnen, waardoor men net boven onze eigen E7 eindigde. Hoewel afkomstig uit het korfbal (Paul Brinkman) en vooral ingevoerd in het digitale trainingspelletje OSM (Jean Politiek) hebben ze het team met bewonderenswaardige inzet tot een echte eenheid gesmeed, hetgeen ook blijkt uit de foto, waarop vrijwel de volledige E8 Muit, Sven, Sander, Daniel, Loek, Tom en Roemer. Max en Jonas doen even wat anders.
 
 
De E1 had het iets makkelijker omdat zij in een bijzondere 9 tegen 9 competitie spelen waar maar liefst drie kampioenschappen per jaar te verdienen zijn. In de allereerste competitie bleek het team nipt de sterkste. Wel moeten we hierbij aantekenen dat het hier het allerhoogste niveau betreft. Dit team stijgt naar grote hoogtes onder de bezielende leiding van Stefan Pieters en Patrick van Bueren, als trainers het voetbal intellect achter het team en Reinier van de Vrie, de organisatorische alleskunner als teamleider.
 
Helaas beek de sfeerverlichting van ons veel geprezen clubhuis minder geschikt voor het nemen van foto’s vandaar dat er na selectie slechts drie door de beugel konden. Wij zien hier top middenvelder Joris Kokje die zich in elk geval speciaal heeft aangekleed voor de festiviteit en Dajo van Bueren, keeper en rap-koning die beiden hun zuur verdiende medaille koesteren.
 
Ton van Rietbergen
 
 


Terug naar overzicht