Mail naar redactie Afgelastingen Programma

Hercules contracteert Hoofdtrainer Jan Veldhuizen

18.01.2012

Hercules heeft voor  volgend seizoen voor haar zondagselectie Jan Veldhuizen als Hoofdtrainer gecontracteerd. De 45–jarige Veldhuizen is momenteel Hoofdtrainer bij zondag Topklasser F.C. Lienden en volgt Jan Oosterhuis op bij de Utrechtse zondag eersteklasser.
 
Bij F.C. Lienden fungeerde hij voorheen 4 jaar als assistent  van de toenmalige “hoofdtrainer” Hans Kraaij jr. die op zijn KNVB trainerslicentie werkte. Hercules is een tweejarig contract overeengekomen.
 
Voorzitter Werner van Geelen motiveert de aanstelling als volgt:“ Onder meer zijn ervaring in de top van het amateurvoetbal, vergelijkbare inzichten over en continuering van de nu reeds gehanteerde werkwijze binnen Hercules alsmede zijn persoonlijke profiel sluiten aan bij de ontwikkeling van de jonge talentvolle spelersgroep van Hercules.  Met Jan Veldhuizen wil Hercules een degelijke eersteklasser worden en doorgroeien naar de hoofdklasse.”  
 
Voorts heeft Hercules voor haar 2e zondagteam,  trainer Rob van Gardingen aangetrokken. De 46-jarige Van Gardingen heeft jarenlang in de hoofdmacht van Hercules gespeeld en bij diverse clubs als hoofdtrainer gewerkt. Rob is de opvolger van onze huidige zondag 2 trainer Raymond van der Kort.


Terug naar overzicht