Mail naar redactie Afgelastingen Programma

Jan Oosterhuis vertrekt aan het eind van het seizoen bij Hercules

01.12.2011

Hoofdtrainer Jan Oosterhuis heeft te kennen gegeven aan het einde van het seizoen te stoppen bij het eerste zondagelftal van Hercules.
 
De 48 jarige trainer  - die afgelopen zomer naar Doetinchem is verhuisd - gaat voor komend seizoen op zoek naar een nieuwe uitdaging.
 
Hercules en Jan Oosterhuis sluiten na afloop van dit seizoen een tweejarige periode van samenwerking af. Onder leiding van Oosterhuis promoveerde Hercules vorig seizoen via de nacompetitie naar de zondag eerste klasse en heeft het team, na een moeizame start met weliswaar goed voetbal maar weinig punten, de stijgende lijn in de competitie te pakken.
 
Voorzitter Werner van Geelen: “De progressie van vooral het goede positiespel van het jonge Hercules team is volledig toe te schrijven aan Jan Oosterhuis. Wij gaan derhalve op zoek naar een geschikte opvolger die deze positieve spelopvatting continueert maar tegelijkertijd de talentvolle groep verder kan laten door ontwikkelen op die aspecten die van belang zijn voor het spelen op het geambieerde niveau.”


Terug naar overzicht