Mail naar redactie Afgelastingen Programma

MB1 in het nieuw

21.11.2011

Een groot deel van het team is ruim 4 jaar geleden begonnen in de D als nieuw meisjesteam. De meesten hadden weinig tot geen voetbalervaring. Om de start te vieren van het nieuwe meisjesteam had sponsor Verhoeven tenues beschikbaar gesteld namelijk shirt-broek-sokken. In de afgelopen 4 jaar zijn de meiden gegroeid en er zijn nieuwe meisjes bijgekomen. Het werd dus tijd voor een nieuw tenue.
 
Maar vindt maar eens een sponsor in deze tijd van crisis! Een oproep aan het begin van het seizoen aan de meiden leverde toch een sponsor op. Philippe Albert, vader van Margot, werkt bij Baker Tilly Berk, adviseurs op het gebied van belasting en accountancy. Zij waren bereid een bedrag beschikbaar te stellen waar het team voor mocht uitzoeken. De meiden hebben onderling druk overleg gepleegd wat de wensen waren.
 
Uiteindelijk werd er besloten om te kiezen voor een shirt en een trainingspak. Zo kunnen we de tegenstander imponeren als we in vol ornaat aankomen! Na een goede onderhandeling met Paul Pessel paste dit net binnen het budget. Voor een zacht prijsje hebben de meiden zelf nog een Hercules tas aangeschaft. 
 
De uitreiking vond woensdag 16 november plaats. Philippe had namens de sponsor 3 opdrachten voor de meiden: 1. Met heel veel plezier blijven spelen 2. Kampioen worden en 3. Vraag eens na bij familie en/of vrienden of Baker Tilly Berk een offerte mag uitbrengen. Het plezier in het team is volop aanwezig, we zijn momenteel in de race om kampioen te worden in de najaarscompetitie en in de beker hebben we de 2e ronde behaald dus met de eerste 2 opdrachten komt het goed!
Petra Zelen
Piet Kalverda
Eric Pieters
Peter Klerks
Andrea Möhlmann
Leiders en trainers Hercules MB1
 Terug naar overzicht