Mail naar redactie Afgelastingen Programma

Voorstellen keeperstrainers

13.07.2020

Hoofd Keepers + Keeperstrainer O.19 tot en met Zondag 1

Olaf Köpping

Stel jezelf eens voor:
Mijn naam is Olaf Köpping en ik ben 26 jaar oud. Ik voetbal in de Zaterdag1. Naast mijn werkzaamheden als gymdocent op het St- Gregorius College sta ik graag op het voetbalveld. Ik ben ruim twintig jaar lid bij Hercules waarbij ik ongeveer tien jaar keepertraining heb gegeven aan de jeugd.

Waarom heb je ervoor gekozen om deze rol aankomend seizoen op te pakken?
De afgelopen tien jaar heb ik keepertraining gegeven aan de jeugdselectiekeepers. Ik wilde graag de stap maken naar de senioren. Dit jaar heb ik de kans gekregen om de keepers het hoogste elftal van Hercules te begeleiden. Dit houdt in dat ik de Zondag 1 en de o21 keepers ga trainen. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor de keepers van de o19 en het begeleiden van de andere jeugdkeepertrainers van Hercules.

Wat voor een type trainer ben jij?
Wat ik belangrijk vind is dat er een goede relatie ontstaat tussen mij en mijn keepers. Met behulp van beeldmateriaal probeer ik de keeper bewust te maken van zijn ontwikkeling. Ik ben een trainer die het onderste uit de kan probeert te halen om de keepers zo goed mogelijk klaar te stomen voor de wedstijd. Hierbij worden niet alleen technische vaardigheden maar ook tactische vaardigheden getraind.

Keeperstrainer O.15 tot en met O.17

Ruben de Renner

Stel jezelf eens voor:
Ik ben Ruben de Renner, 18 jaar oud en ik verzorg naast Hercules de keeperstraining bij Kampong O14 tm O16 (2018 - heden) en bij de keepersschool Fc Utrecht (2016 - heden). Naast keeperstrainer studeer ik rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Utrecht.

Waarom heb je ervoor gekozen om deze rol aankomend seizoen op te pakken?
De reden dat ik gekozen heb voor Hercules is omdat Hercules de hoogst spelende club in regio Utrecht is en alles rondom de club voor keepers, spelers en trainers goed geregeld is.

Wat voor een type trainer ben jij?
Ik ben een trainer die het belangrijk vind dat er met plezier getraind word maar dat deze training wel effectief blijft voor de keepers. Het einddoel blijft dat ik de keepers nieuwe technieken en strategieën aanleer door middel van plezierige oefeningen.

Keeperstrainer O.11 tot en met O.14

Losha Kloosterman

Stel jezelf eens voor:
Mijn naam is Losha Kloosterman, ik ben 18 jaar en komend seizoen wordt mijn 1e jaar als jeugdkeeperstrainer bij Hercules.

Zelf speelde ik dit seizoen in de O19-1 van UVV en heb ik twee jaar bij FC Utrecht rondgelopen in de jeugdopleiding.

Als trainer ben ik al 3 seizoenen lang keeperstrainer bij SC Woerden en geef ik trainingen bij voetbalschool Simo Champs. Naast het voetbal ben ik ook druk bezig met school en begin ik volgend jaar aan mijn bachelor gezondheidswetenschappen aan de Erasmus Universiteit.

Waarom heb je ervoor gekozen om deze rol aankomend seizoen op te pakken?
Trainingen geven en mijn kennis doorgeven aan anderen heb ik altijd erg leuk gevonden en ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, waaronder trainingen geven op een hoger niveau en aan de slag gaan met fanatieke selectie keepers: het is dus een perfecte rol voor mij om bij Hercules aan de slag te gaan.

Wat voor een type trainer ben jij?
Ik ben een jonge trainer die focust op de individuele eigenschappen en ontwikkelingen van elke keeper om zo het beste uit de keepers te halen. In mijn trainingen daag ik de keepers maximaal uit en let ik op alle sterke en zwakkere punten van elke keeper, om hierop in te kunnen spelen en ze maximaal te kunnen laten ontwikkelen.

Ik train altijd met veel plezier en vind dat plezier erg belangrijk is tijdens het voetballen, mits het wel serieus blijft: door goed en serieus te trainen komt plezier namelijk vanzelf.Terug naar overzicht