Mail naar redactie Afgelastingen Programma

Voorstellen trainers JO14

16.06.2020

JO14-1

Erik Bosma

 

Stel jezelf eens voor:
Ik ben Erik Bosma, geboren in Amsterdam op 21 april 1967 en opgegroeid in Uithoorn. Op 7-jarige leeftijd ben ik lid geworden van de gelijknamige voetbalvereniging (tegenwoordig de Legmeervogels). Daar heb ik tot december 1993 gevoetbald, om vervolgens op 1 januari 1994, samen met mijn vrouw, op het vliegtuig naar Australië te stappen. Na een jaar vonden we het mooi geweest en keerden we terug. In het daaropvolgende voetbalseizoen meldde ik mij aan bij USV Hercules. Drie seizoenen heb ik er gevoetbald. Wisselend in het 1e- en 2e elftal. Mooie tijd. Een enkelblessure deed mij er toe besluiten te stoppen. Althans voor een periode van enkele jaren en ik bij toeval mijn allereerste seniorentrainer in de Arena tegenkwam die me vroeg bij de veteranen van Ajax te komen voetballen. Zeven seizoenen het rood en wit gedragen. In die periode werd ik gegrepen door het jeugdtrainerschap. Begonnen bij de F-pupillen van OSM'75 (omdat mijn oudste zoon daarin speelde) en inmiddels in vrijwel alle leeftijdscategorieën, op de A-junioren na, als trainer actief geweest. Tussendoor de cursus KNVB Pupillentrainer gevolgd en de opleidingen UEFA C en B Youth met succes afgerond.

Na vier seizoenen OSM 75 en even zoveel bij USV Elinkwijk was ik toe aan een nieuwe uitdaging en belandde ik vijf seizoenen geleden bij USV Hercules. Trotse, ambitieuze club met een rijke geschiedenis. Een club met een duidelijk technisch jeugdbeleidsplan, waarin de ontwikkeling van kinderen centraal staat. Een warme club, die trainers, ouders en kinderen een prettige omgeving biedt om optimaal te genieten van de sport. Kortom een club waar ik graag deel van wil uitmaken.

Wat voor een type trainer ben jij?
Als jeugdvoetbaltrainer voel ik mij verplicht om kinderen met veel plezier stapsgewijs beter te leren voetballen. Of ze ook daadwerkelijk datgene bereiken wat ze graag willen bereiken (veelal profvoetballer) hangt grotendeels af van hunzelf. Ze moeten er veel voor doen en nog meer voor laten. Met veel enthousiasme zal ik ze helpen een stap in de goede richting te laten te zetten, met aandacht voor het individu en het team. Waar ik naar uitkijk is de kennismaking met de spelers van de nieuwe O14-1 en hun ouders en uiteraard naar de eerste training van het nieuwe seizoen.

Mohammed Himich

Ik ben Mohammed Himich, 19 jaar oud en speler van de O.21. Ik studeer bedrijfskunde aan de Hogeschool in Utrecht.

Waarom heb je ervoor gekozen om de JO14-1 aankomend seizoen te gaan doen?
Ik heb ervoor gekozen om assistent te worden van de JO14-1 omdat ik dit jaar mijn UEFA C diploma wil halen en omdat ik weet dat ik veel kan leren van een ervaren trainer als Erik.

Wat voor een type trainer ben jij?
Ik ben een trainer die het belangrijk vind om spelers zoveel mogelijk vertrouwen te geven, door veel gesprekken aan te gaan met spelers. Het is belangrijk dat spelers zich goed voelen en veel vertrouwen krijgen, daardoor gaan ze namelijk ook veel beter voetballen.

 JO14-2

Melvin van Doesburg

Stel jezelf eens voor:
Ik ben Melvin van Doesburg, 23 jaar oud en in het dagelijkse leven ZZP’er in de vorm van taxichauffeur .

Daarnaast ben ik al 10 jaar trainer/coach. Ik ben trainer geweest bij DVSU, VV Maarssen en momenteel dus bij USV Hercules. Ik heb daarbij alle leeftijdscategorien gehad op de O.19 na.

Waarom heb je ervoor gekozen om de JO14-2 aankomend seizoen te gaan doen?
Ik heb er bewust voor gekozen omdat ik het een hele leuke groep vind en ik iedereen  goed ken. Daarnaast wil ik eerst mijn UEFA C afronden in oktober alvorens ik een eerste selectieteam ga doen.

Wat voor een type trainer ben jij?
Ik ben een best fanatieke trainer die plezier en ontwikkeling belangrijk vind. Ik ben pedagogisch vrij sterk en voer daarnaast veel 1 op 1 gesprekken met de spelers. Daarnaast ben ik erg leergierig en wil ik graag winnen.

Gino van Olderen

 

Stel jezelf eens voor:
Ik ben Gino van Olderen, 18 jaar oud en geboren in Utrecht. In het dagelijks leven ben ik vooral bezig met school daarnaast is voetbal een grote hobby van mij geworden. Zo voetbal ik zelf bij VV Maarssen voor zo'n 11 jaar. In deze jaren ben ik kampioen geworden en heb ik onder andere divisie kunnen voetballen wat echt een grote uitdaging was.

Waarom heb je ervoor gekozen om de JO14-2 aankomend seizoen te gaan doen?
Melvin ken ik van zijn tijd bij Maarssen. Hij is daar mijn trainer geweest, een prima trainer die gedreven is en probeert zijn doelen optimaal te behalen. Net zoals ik. Nadat hij vertrok bij Maarssen heb ik hem benaderd om te kijken of het trainersvak wat voor mij is.

Wat voor een type trainer ben jij?
Ik heb nog niet veel ervaring met training geven. Als voetballer ben ik gedreven en probeer elke wedstrijd te winnen, kosten wat het kost. Hierin speelt plezier natuurlijk een belangrijk rol. Maar proberen het beste uit de spelers te halen is mijn optimale doel.Terug naar overzicht