Mail naar redactie Afgelastingen Programma

Voorstellen trainers JO15

09.06.2020

JO15-1

Joerie Koning

Stel jezelf eens voor:
Mijn naam is Joerie Koning, ik ben 23 jaar oud en werk in de bezorging. Daarnaast heb ik een grote passie voor het voetbal en ga ik aan mijn zevende seizoen beginnen als trainer/coach.

Ik ben vier seizoenen trainer geweest bij USV Hercules en heb daar verschillende selectieteams onder mijn hoede gehad. Na twee seizoenen actief te zijn bij Focus 07 in Culemborg waar ik de JO13-1 en JO15-1 heb getraind, en een rol gespeeld heb als coordinator van de jeugdopleiding, keer ik nu terug als trainer van USV Hercules bij de JO15-1.

Waarom heb je ervoor gekozen om de JO15-1 aankomend seizoen te gaan doen?
De reden dat ik de JO15-1 wil trainen, is omdat ik het leuk vind dat bij deze leeftijd naast hun technische vaardigheden ook het tactische plaatje een rol gaat spelen. Dit gecombineerd met de interessante leeftijd spreekt mij erg aan. Dit heb ik ook al ondervonden in het huidige seizoen 2019-2020 bij Focus 07.

Wat voor een type trainer ben jij?
Ik ben een trainer die georganiseerd te werk wilt gaan en veel voorbereiding steek in trainingen en wedstrijden. Mijn sterke punt is het leiden van een elftal in groepsverband en spelers helpen in hun (individuele) ontwikkeling.

Joppe Speel

Stel jezelf eens voor:
Ik ben Joppe Speel, 17 jaar oud en heb zojuist mijn HAVO diploma behaald. De afgelopen twee seizoenen heb ik al rondgelopen bij hercules, in mijn eerste seizoen heb ik vooral de onderbouw  getraind, in mijn tweede seizoen was ik assistent bij de jo13-1 en trainde ik wederom de jongste jeugd.

Waarom heb je ervoor gekozen om de JO15-1 aankomend seizoen te gaan doen?
Deze keuze heb ik gemaakt om een kijkje te nemen in de keuken bij een ervaren trainer die al langer als trainer actief is. Hier hoop ik zoveel mogelijk dingen op te pikken die mij weer verder brengen als trainer in de komende jaren. Individuele aandacht vind ik dus belangrijk, maar daarin is het teambelang leidend en daarom probeer ik op elk moment zowel de spelers als individu en als team verder te laten ontwikkelen.

Wat voor een type trainer ben jij?
Ik ben een trainer die gelooft in individuele aandacht op het voetbalveld, met nadruk op ontwikkeling en plezier bij de spelers. Ik ben een trainer die er altijd oren naar heeft als er vragen zijn en die zijn voetbalkennis graag wilt meegeven.

JO15-2

Aron Loggers

 

Stel jezelf eens voor:
Ik ben Aron Loggers, ben 19 jaar oud en zit momenteel op het ROC Midden Nederland Sport en Bewegen in mijn 3de jaar. Ik ben al een tijd betrokken bij USV Hercules en heb daar mijn passie gevonden als Trainer/Coach.

Ik heb 4 jaar ervaring met het lesgeven in allemaal verschillende sporten en 3 jaar met voetbaltraining geven op USV Hercules met allemaal verschillende leeftijdsgroepen. In mijn dagelijkse leven houd ik me bezig met gamen, afspreken met vrienden en natuurlijk coachen.

Waarom heb je ervoor gekozen om de JO15-2 aankomend seizoen te gaan doen?
Ik heb gekozen om de JO15-2 te coachen omdat ik het een leuke uitdaging vind om mijn vaardigheden te testen. Het is mijn eerste jaar als trainer van een selectieteam en zie het als een hele mooie kans om mij verder te ontwikkelen in het trainersvak.

Wat voor een type trainer ben jij?
Ik ben een trainer die het met iedereen kan vinden op en naast het veld, die graag wilt aanvallen en de sfeer in het team erg belangrijk vindt.Terug naar overzicht