Mail naar redactie Afgelastingen Programma

USV Hercules staakt niet mee!

14.01.2020

De vakbonden hebben op 30 en 31 januari de leerkrachten in het onderwijs opgeroepen om wederom twee dagen het werk neer te leggen. Op deze stakingsdagen zal USV Hercules kinderen ontvangen voor een tweedaagse voetbalclinic van 09:00 uur tot 17:00 uur.

USV Hercules zal in samenwerking met Ubuntu Sport tijdens deze onderwijsstaking tweedaagse voetbalclinics aanbieden. De clinics zijn toegankelijk voor alle kinderen van 6 t/m 13 jaar oud, waar wij een zeer uitdagend en afwisselend voetbalprogramma afdraaien onder begeleiding van topcoaches. 
Onze voetbalprogramma’s zijn gemaakt om kinderen van alle niveaus en leeftijden de uitdaging te bieden die zij nodig hebben. Ook tijdens deze voetbalclinic zullen wij kinderen motiveren om te werken aan hun techniek, mentaliteit en teamspel. Vanuit onze vertrouwde basis helpt kinderen dit zich beter te ontwikkelen en uiteindelijk goed te presteren. We hebben er nu al zin in!
 
Kosten
De kosten voor deze tweedaagse voetbalclinic bedragen €70,- p.p. (inclusief lunch). Voor elke 2e kind van een gezin geven wij €5 euro korting. Deelname voor slechts één dag bedraagt €40,-.
De betaling vindt plaats per betaalverzoek achteraf.
 
Aanmelden
Afgelopen keer was er tot het laatste moment onduidelijkheid over het daadwerkelijk plaatsvinden van de stakingen. Daardoor kunnen kinderen alvast vrijblijvend aangemeld worden via onderstaande link:
https://docs.google.com/forms/ d/e/ 1FAIpQLSfnn7Xzxk5uzl0HvJGhAo3t FTcs15yX4H3KNGeoqKqXwk_beQ/ viewform
Hier kan je ook aangeven dat het om USV Hercules gaat.
 
Voor vragen kan je mailen naar info@ubuntu-sport.com


Terug naar overzicht