Mail naar redactie Afgelastingen Programma

VoetbalTV

29.10.2019

Vanaf dit seizoen heeft USV Hercules de beschikking over de camera’s van VoetbalTV op velden 1 en 2. VoetbalTV is hét videoplatform voor het amateurvoetbal. Hierdoor leggen we wedstrijdbeelden vast op een prof-waardige manier, zodat alle voetbalmomenten makkelijk zijn vast te leggen, terug te kijken, te analyseren en te delen.

Wat kunnen we allemaal met VoetbalTV? Door de VoetbalTV app te downloaden via de appstore kunt u:

-> wedstrijden live bekijken. Wanneer je niet in staat bent om bij de wedstrijd aanwezig te zijn, kun je de wedstrijd dus toch bekijken via de app.

-> wedstrijden, doelpunten en andere mooie acties terugkijken. De 
gespeelde wedstrijd is namelijk terug te vinden in deze app. Hiervoor dien je wel in te loggen met je voetbal.nl account.

Daarnaast kunnen de trainers en coaches de wedstrijd terugkijken en analyseren in het analyseplatform. Op https://analyse.voetbaltv.nl/ kunnen de trainers en coaches inloggen met hun voetbal.nl account. Op
dit platform kunnen ze de wedstrijd terugkijken, coderen en analyseren om dit vervolgens met de spelers na te bespreken.

Wij streven ernaar om de jeugdopleiding steeds verder te professionaliseren. Door het gebruik van VoetbalTV zetten we weer een volgende stap in de juiste richting.

Mochten er nog vragen zijn, dan kun je een email sturen naar hjo.voetbal@usvhercules.nl.

Terug naar overzicht