Mail naar redactie Afgelastingen Programma

Al je Hercules voetbalspullen bij 100% Football

25.09.2019

Sinds deze zomer kun je voor alle USV Hercules-kleding en accessoires exclusief terecht bij 100% Football. 100% Football is eveneens leverancier van onze voetbalmaterialen en, uiteraard, sponsor. Je kunt je spullen direct bestellen via de vernieuwde webshop of gewoon in de winkel in het FC Utrechtstadion aan het – hoe treffend – Herculesplein. Daar ontvang je als Hercules-lid ook 10% korting op de andere artikelen in de winkel!

100% Football zorgt er voor dat je de echte Hercules-artikelen goedkoop, en snel (indien op voorraad) kunt verkrijgen. Er is nu zelfs een echte USV Hercules-bal!

Je kunt het laten thuisbezorgen of in de winkel ophalen. Voor onze senioren is er ook wedstrijdkleding beschikbaar, de wedstrijdkleding voor de jeugd blijft verzorgd worden door onze gewaardeerde kledingcommissie. Je kunt ook passen en uitproberen in de winkel, en voor speciale wensen (teambestellingen met sponsoring bijvoorbeeld) met 100% Football samen bepalen hoe je het precies hebben wil. Stuur een mail naar utrecht@100.football voor meer informatie.Terug naar overzicht