Mail naar redactie Afgelastingen Programma

Hercules opent deuren voor Utrechtse ouderen

04.07.2019

 

De Derde Helft is een nieuw project van het Nationaal Ouderenfonds waarbij sportkantines worden ingezet als ontmoetingsplaats voor ouderen uit de buurt. Een bakkie doen, een praatje maken en elkaar ontmoeten zijn de belangrijkste elementen van De Derde Helft. 

De aftrap van De Derde Helft vindt plaats op woensdag 10 juli. Vanaf 9 uur zijn ouderen uit Utrecht Noord-Oost welkom voor een bakkie bij Hercules aan de Voorveldselaan in Voordorp. Om 12 uur wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch die wordt aangeboden door Hercules en het Nationaal Ouderenfonds. Tussendoor kunt u kennismaken met allerlei activiteiten die worden aangeboden. Er is bijvoorbeeld badminton, biljart, hockey, kaarten, sjoelen, tafeltennis en tennis voor degenen die nog van sportieve actie houden. Maar er is ook een goedgevulde leestafel en een overdekt terras. Niets moet, alles mag. 

Meer informatie kunt u opvragen bij infodederdehelft@usvhercules.nl
Aanmelden hoeft niet en er zijn geen kosten verbonden aan de kennismaking met De Derde Helft. 

Welzijnsorganisaties Beter Thuis en DOCK, SportUtrecht en FC Utrecht zijn nauw betrokken bij de totstandkoming van De Derde Helft bij Hercules.

Tot woensdag!Terug naar overzicht