Mail naar redactie Afgelastingen Programma

Hercules 5 zoekt voetballers voor veldvoetbal op zondag

20.06.2019

Hercules 5 zoekt voetballers voor veldvoetbal op zondag

 
Wie zijn wij
Zondag 5 is een gezellig team met een oudere, middel en jongere kern, die samen lekker willen voetballen. Afgelopen jaar heeft Hercules 5 in de 6e klasse zondag gespeeld in de regio Utrecht, wat ook volgend jaar het plan is!
Hiervoor zoeken we nog spelers die ons team komen versterken.
Ben jij op zoek en herken je je in onderstaand plaatje, neem gerust contact op of het wat voor je is!
 
Wie zoeken wij
We zoeken spelers die zich kunnen vinden in het volgende plaatje:
 1. Gezelligheid, teamspelers en lerend vermogen: Spelen om te winnen, trainen om te leren en ontwikkelen, met na afloop een dik verdiend biertje of frisje!
 2. Basisconditie: we willen 1x per week trainen; 1x per week op zondag wedstrijd. Training kun je missen, maar probeer 50% van de trainingen mee te doen: wel zo leuk voor het teamgevoel, speelwijze en de conditie.
 3. Voetballend vermogen: voorliggende voetbalervaring is zeker gewenst. De 6e klasse is zeker geen Eredivisie, maar een balletje aannemen, passen en rust aan de bal is wenselijk.
Waarom Hercules 5
 • Sportiviteit en gezelligheid zijn speerpunten. Met nadruk op sportiviteit: we willen lekker kunnen voetballen volgend jaar!
 • Vanuit Hercules 5 gaan we hier op deze manier voor zorgen:
  • Opzet voor volgend jaar is een selectie van minimaal 18, liefst 20 man
  • Van te voren geef je je voorkeurspositie en 2e voorkeur door; hiermee maken we aan het begin van het seizoen een speelschema.
  • Dit maakt mogelijk dat je tijdig wedstrijden kan doorgeven dat je er niet bent, dan ruil je simpelweg onderling met een van de spelers die op jouw positie niet is ingedeeld voor die wedstrijd. Zo kun je prima je weekendjes weg plannen en aandacht geven aan het gezin!
  • Het is met dit systeem de bedoeling en verwachting dat je 70 a 80% van alle wedstrijden speelt, ruilen daargelaten. Alleen de keeper speelt meer wedstrijden.
 • Prima accommodatie, beschikbaarheid velden en meedenkende club.
 • Zaalvoetbalavond en uitje in de winterstop, seizoensafsluiting met hapje en drankje.
Interesse en meer informatie
Lijkt het je wat? Neem contact op met:
Frank de Vries: 06 12 46 73 40 of Jelmer Dekker 06 28 19 00 70 of mail: herculeszondag5@gmail.com

Terug naar overzicht