Mail naar redactie Afgelastingen Programma

Zaterdag 1 heeft selectie en staf voor komend seizoen zo goed als rond

05.06.2019

Na het afronden van de competitie is al snel de voorbereiding voor het komende seizoen ter hand genomen. We hebben gekeken naar de huidige selectie en welke veranderingen en aanpassingen daarbij nodig en nuttig zijn. Dat heeft ertoe geleid dat we een zestal nieuwe spelers aan de selectie zullen toevoegen. Naast de al eerder aangekondigde terugkeer van de gebroeders Mitch en Mike Maas zijn dat nog twee oud-Herculanen: Jordy Buitenhuis en Maties van Heesbeen. Van Saestum komen Luuk Bruinis en Bart de Greef naar Voordorp. Wij zijn bijzonder tevreden met deze aanwinsten en zijn ervan overtuigd dat ze een versterking zullen zijn op het veld maar dat ze ook prima passen bij de sfeer, de gezelligheid en de collegialiteit die de huidige selectie kenmerken. We hopen dat ze snel hun draai zullen vinden en wensen hen alle succes toe.

Voor de volledigheid: we hebben afscheid genomen van Bart van Driessche en Manuel van den Berg die beiden besloten hebben om hun voetbalcarrière elders voort te zetten. Zij krijgen veel dank voor hun bijdrage en de bewezen diensten.

Verder is ook de staf aangepast en uitgebreid. Maykel Tak is terug op zijn post als hoofdtrainer met de benodigde papieren. Hij is dus ook het formele aanspreekpunt naar de buitenwereld. Kris Besselse blijft echter de uitvoerende man op het trainingsveld en rond de wedstrijden, daarbij geassisteerd door Guus van den Heuvel, die ook de verzorging blijft doen. Mark Maas gaat zich inzetten voor de sponsoring, de extra activiteiten en de gang van zaken op de wedstrijddagen maar denkt ook mee over het beleid en de toekomst. Gerard Wijfje blijft op zijn post als vaste assistent langs de lijn.

Ikzelf tenslotte, blijf fungeren als teamleider en ben dan ook het aanspreekpunt voor iedereen die iets wil weten of delen over het wel en wee van zaterdag 1.

We starten de trainingen op maandag 12 augustus. En we zien met vertrouwen de nieuwe uitdaging tegemoet in de derde klasse. Waarbij het streven zal zijn om in ieder geval te handhaven, maar waar we nog veel liever zo hoog mogelijk mee willen gaan draaien.

Maar eerst is er nog de welverdiende vakantieperiode!

Frank van den Heuvel
Teamleider zaterdag 1
06-20023545
f.vd.heuvel@hccnet.nlTerug naar overzicht